Saeco

  Saeco Minuto

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Altid din favoritkaffe med blot ét tryk

  Kun den fuldautomatiske espressomaskine, Saeco Minuto, leverer den første ægte bønne-til-kop-oplevelse med maksimal brugervenlighed, førsteklasses ydeevne og stor kapacitet i ekstra kompakt størrelse Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco Minuto Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 7 kaffevarianter, Integreret mælkekande og skummer, Sølvfarvet, 5-trins, justerbar møllekværn HD8763/11 Find lignende produkter

Altid din favoritkaffe med blot ét tryk

med bryggeenheden, der kan tages af med ét klik

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Effektivitet og brugervenlighed har været de vigtigste inspirationskilder, da Saeco opfandt den første bryggeenhed for 30 år siden. Selv i dag viser den sig at være et inspirerende, resolut stykke teknologi. Som altid er den utroligt nem at rengøre – tag den blot ud, og skyl den under rindende vand i et par sekunder, og sæt den lige så nemt på plads igen.

 • Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den

  Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den

  Når du har valgt din foretrukne styrke blandt 5 forskellige indstillinger, kan du nemt gemme den med hukommelsesfunktionen og derefter vælge den ønskede længde og temperatur. Herefter bliver hver eneste fremtidige kop præcist tilpasset din smag. Du behøver aldrig mere at minde den om det igen, i modsætning til den lokale barista.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i