3000 series Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 2 kaffevarianter, Klassisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8821/01 Find similar products
 • Din yndlingskaffe er altid blot et enkelt tryk væk

  3000 series

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8821/01 Find similar products

  Få den perfekte espresso ved at presse det bedste ud af hver eneste friske bønne vha. de 100 % keramiske kværne, som ikke overopheder kaffebønnerne. Din varme, opskummede mælk er præcis som, du vil have den, takket være den klassiske mælkeskummer. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Din yndlingskaffe er altid blot et enkelt tryk væk

Med unik 100 % keramisk kværn for perfekt smag

 • Espresso af friske bønner med et enkelt tryk på en knap

  Du kan få en perfekt brygget espresso, eller to på én gang, lige ned i koppen fra friskkværnede bønner ved blot at trykke på en knap og vente et par sekunder.

 • Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer

  Den klassiske mælkeskummer, som baristaer også kalder Pannarello, udsender damp, som hjælper dig med nemt at tilberede blød mælkeskum til din cappuccino. Slip din indre barista løs, og tilbered lækre mælkespecialiteter på den traditionelle måde!

 • Fremragende smag takket være 100 % keramiske kværne

  Sig farvel til smagen af brændt kaffe takket være 100 % keramiske kværne, der er designet til ikke at overophede bønnerne. Det keramiske materiale sikrer også langtidsholdbar brugsværdi og lydsvag drift.

 • Justerbare kværneindstillinger til din foretrukne smag

  Du kan indstille kværnenes granuleringsgrad på 5 forskellige niveauer. Vælg den fineste formaling til en espresso med fyldig smag og hele vejen op til den groveste for at få en lettere kaffe, der i alle tilfælde passer til din foretrukne smag.

 • Få en personlig kaffelængde takket være hukommelsesfunktionen

  Du får altid en perfekt kop kaffe, som er brygget efter netop din smag takket være vores hukommelsesfunktion, der giver dig mulighed for at justere og gemme kaffelængden i koppen. Nyd en fremragende kop kaffe i din yndlingskop efter et enkelt tryk på en knap.

 • Nemt at betjene maskinen ved hjælp af en intuitiv brugergrænseflade

  Den enkle og intuitive brugergrænseflade, med dens store knapper, hjælper dig til at interagere nemt med maskinen og opnå den bedste ydeevne.

 • Passer til din kop takket være den justerbare kaffehældetud

  Uanset størrelsen af dit yndlingsglas eller din yndlingskop kan kaffehældetuden justeres med en enkelt bevægelse, så alle aromaerne bevares, og kaffen forbliver perfekt varm, direkte i koppen. I sin højeste stilling passer hældetuden endda til et 5,9" (15 cm) Latte Macchiato-glas.

 • Nydelse uden besvær: stor kapacitet i et kompakt design

  Nyd den ekstra plads, og "gå længere på literen" uden at skulle genopfylde takket være bønne-, vand- og affaldsbeholderne med større kapacitet i et superkompakt design. Denne smarte, fuldautomatiske maskine giver dig maksimal komfort, førsteklasses ydeevne og stor kapacitet (en 60,8 oz. (1,8 l) vandtank, 0,5 lb (250 g) beholder til kaffebønner, og en affaldsbeholderkapacitet på op til 15 portioner).

 • Nem at rengøre takket været den fuldt aftagelige bryggeenhed

  Bryggeenheden er hjertet i enhver fuldautomatisk kaffemaskine og bør rengøres en gang om ugen. Vores bryggeenhed er let tilgængelig fra siden og kan fjernes med et enkelt klik, så den er nem at skylle under vandhanen.

 • Automatisk skylle- og afkalkningsprogram

  Denne espressomaskine er beregnet til automatisk at rengøre kaffekredsløbet med vand, når den startes eller stoppes, for at sikre en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe. Brugergrænsefladen med LED-lys vil straks give dig besked om, hvornår det er tid til afkalkning, og dermed sikre maskinen en længere levetid.

See all Specifications

Accessories for this product

See all accessories
* Vejledende udsalgspris

Recently viewed products

You might be interested in