Husholdningsprodukter

3100 series Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 3 kaffevarianter, Klassisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8831/01 Find lignende produkter
 • Kaffe med ét enkelt tryk, præcis som du ønsker det

  3100 series

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8831/01 Find lignende produkter

  Få den perfekte espresso fra friske bønner takket være 100 % keramiske kværne, og vælg nemt styrke, temperatur og varighed på det intuitive display. Med den klassiske mælkeskummer får du lige nøjagtig den varme opskummede mælk, som du gerne vil have Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Kaffe med ét enkelt tryk, præcis som du ønsker det

Med vores intuitive display

 • Espresso af friske bønner med et enkelt tryk på en knap

  Du kan få en perfekt brygget espresso, eller to på én gang, lige ned i koppen fra friskkværnede bønner ved blot at trykke på en knap og vente et par sekunder.

 • Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer

  Den klassiske mælkeskummer, som baristaer også kalder Pannarello, udsender damp, som hjælper dig med nemt at tilberede blød mælkeskum til din cappuccino. Slip din indre barista løs, og tilbered lækre mælkespecialiteter på den traditionelle måde!

 • Fremragende smag takket være 100 % keramiske kværne

  Sig farvel til smagen af brændt kaffe takket være 100 % keramiske kværne, der er designet til ikke at overophede bønnerne. Det keramiske materiale sikrer også langtidsholdbar brugsværdi og lydsvag drift.

 • Justerbare kværneindstillinger til din foretrukne smag

  Du kan indstille kværnenes granuleringsgrad på 5 forskellige niveauer. Vælg den fineste formaling til en espresso med fyldig smag og hele vejen op til den groveste for at få en lettere kaffe, der i alle tilfælde passer til din foretrukne smag.

 • Tilpas din kaffe med valg af kaffestyrke

  Du får altid en perfekt kop kaffe, som er brygget efter netop din smag med valg af temperatur, længde og styrke. Derudover giver hukommelsesfunktionen dig mulighed for at gemme kaffelængden til hver eneste kop. Nyd en fremragende kop kaffe i din yndlingskop efter et enkelt tryk på en knap.

 • Passer til din kop takket være den justerbare kaffehældetud

  Uanset størrelsen af dit yndlingsglas eller din yndlingskop kan kaffehældetuden justeres med en enkelt bevægelse, så alle aromaerne bevares, og kaffen forbliver perfekt varm, direkte i koppen. I sin højeste stilling passer hældetuden endda til et 5,9" (15 cm) Latte Macchiato-glas.

 • Nemt at betjene maskinen ved hjælp af det intuitive display

  Det intuitive display viser dig alle relevante oplysninger, så du nemt kan interagere med maskinen og opnå den bedste ydeevne. Knapperne på frontpanelet lader dig vælge blandt forskellige drikke med et enkelt tryk lige ved hånden.

 • Nydelse uden besvær: stor kapacitet i et kompakt design

  Nyd den ekstra plads, og "gå længere på literen" uden at skulle genopfylde takket være bønne-, vand- og affaldsbeholderne med større kapacitet i et superkompakt design. Denne smarte, fuldautomatiske maskine giver dig maksimal komfort, førsteklasses ydeevne og stor kapacitet (en 60,8 oz. (1,8 l) vandtank, 0,5 lb (250 g) beholder til kaffebønner, og en affaldsbeholderkapacitet på op til 15 portioner).

 • Nem at rengøre takket været den fuldt aftagelige bryggeenhed

  Bryggeenheden er hjertet i enhver fuldautomatisk kaffemaskine og bør rengøres en gang om ugen. Vores bryggeenhed er let tilgængelig fra siden og kan fjernes med et enkelt klik, så den er nem at skylle under vandhanen.

 • Automatisk skylle- og afkalkningsprogram

  Denne espressomaskine er beregnet til automatisk at rengøre kaffekredsløbet med vand, når den startes eller slukkes, for at sikre en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger espressomaskinens levetid. Denne maskine vil ikke kun give dig besked om, hvornår den skal afkalkes, men guider dig gennem den automatiserede afkalkningsproces med tydelige meddelelser på skærmen, når det er nødvendigt.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i