Husholdningsprodukter

4000 series Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 7 kaffevarianter, Klassisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8841/01 Find lignende produkter
 • Perfekt kaffe eller espresso med Philips' unikke CoffeeSwitch

  4000 series

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8841/01 Find lignende produkter

  CoffeeSwitch er den eneste helautomatiske espressomaskinene i premiumsegmentet, som kan lave både perfekt espresso og klassisk kaffe. Når du skal lave god espresso, skal der et helt andet tryk til, end når du brygger klassisk kaffe, og indtil nu har ingen kaffemaskine kunnet ændre indstillingerne, så der kan laves forskellige typer kaffe med et perfekt tilpasset tryk. Hver kop er brygget på friske, nymalede kaffebønner. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 4.999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Perfekt kaffe eller espresso med Philips' unikke CoffeeSwitch

Altid friske bønner

 • Espresso og klassisk kaffe takket være den unikke CoffeeSwitch

  Endelig den ægte filterkaffesmag fra en fuldautomatisk espressomaskine! Nyd en klassisk morgenkaffe eller en stærk espresso ved blot at trække i håndtaget. Regulatoren på forsiden af espressomaskinen justerer trykket – skub regulatoren op, når du vil lave en perfekt espresso, og tryk den ned, når du vil labe klassisk kaffe. Regulatoren på CoffeeSwitch gør, at du både kan nyde en perfekt brygget espresso og en klassisk kop kaffe med perfekt smag fra én og samme kaffemaskine.

 • Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer

  Den klassiske mælkeskummer, som baristaer også kalder Pannarello, udsender damp, som hjælper dig med nemt at tilberede blød mælkeskum til din cappuccino. Slip din indre barista løs, og tilbered lækre mælkespecialiteter på den traditionelle måde!

 • Fremragende smag takket være 100 % keramiske kværne

  Kværnene i 100 % keramik er designet, så de ikke overopheder bønnerne under malingen, hvilket sikrer, at kaffebønnerne ikke bliver brændt under tilberedningen. Det keramiske materiale garanterer også god holdbarhed og støjsvaghed. Du kan indstille kværnen på fem forskellige måder. Vælg den fineste maling for at få en fyldig espresso og den groveste malingen for at få en mildere kaffe, alt efter din egen smag.

 • Justerbare kværneindstillinger til din foretrukne smag

  Du kan indstille kværnenes granuleringsgrad på 5 forskellige niveauer. Vælg den fineste formaling til en espresso med fyldig smag og hele vejen op til den groveste for at få en lettere kaffe, der i alle tilfælde passer til din foretrukne smag.

 • Tilpas din kaffe med valg af kaffestyrke

  Du får altid en perfekt kop kaffe, som er brygget efter netop din smag med valg af temperatur, længde og styrke. Derudover giver hukommelsesfunktionen dig mulighed for at gemme kaffelængden til hver eneste kop. Nyd en fremragende kop kaffe i din yndlingskop efter et enkelt tryk på en knap.

 • Passer til din kop takket være den justerbare kaffehældetud

  Uanset størrelsen af dit yndlingsglas eller din yndlingskop kan kaffehældetuden justeres med en enkelt bevægelse, så alle aromaerne bevares, og kaffen forbliver perfekt varm, direkte i koppen. I sin højeste stilling passer hældetuden endda til et 5,9" (15 cm) Latte Macchiato-glas.

 • Nemt at betjene maskinen ved hjælp af det intuitive display

  Det intuitive display viser dig alle relevante oplysninger, så du nemt kan interagere med maskinen og opnå den bedste ydeevne. Knapperne på frontpanelet lader dig vælge blandt forskellige drikke med et enkelt tryk lige ved hånden.

 • Nydelse uden besvær: stor kapacitet i et kompakt design

  Nyd den ekstra plads, og "gå længere på literen" uden at skulle genopfylde takket være bønne-, vand- og affaldsbeholderne med større kapacitet i et superkompakt design. Denne smarte, fuldautomatiske maskine giver dig maksimal komfort, førsteklasses ydeevne og stor kapacitet (en 60,8 oz. (1,8 l) vandtank, 0,5 lb (250 g) beholder til kaffebønner, og en affaldsbeholderkapacitet på op til 15 portioner).

 • Nem at rengøre takket været den fuldt aftagelige bryggeenhed

  Bryggeenheden er hjertet i enhver fuldautomatisk kaffemaskine og bør rengøres en gang om ugen. Vores bryggeenhed er let tilgængelig fra siden og kan fjernes med et enkelt klik, så den er nem at skylle under vandhanen.

 • Automatisk skylle- og afkalkningsprogram

  Denne espressomaskine er beregnet til automatisk at rengøre kaffekredsløbet med vand, når den startes eller slukkes, for at sikre en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger espressomaskinens levetid. Denne maskine vil ikke kun give dig besked om, hvornår den skal afkalkes, men guider dig gennem den automatiserede afkalkningsproces med tydelige meddelelser på skærmen, når det er nødvendigt.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i