4000 series Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 7 kaffevarianter, Automatisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8844/01 Find similar products
 • Perfekt kaffe eller espresso med Philips' unikke CoffeeSwitch

  4000 series

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8844/01 Find similar products

  CoffeeSwitch er den eneste helautomatiske espressomaskinene i premiumsegmentet, som kan lave både perfekt espresso og klassisk kaffe. Når du skal lave god espresso, skal der et helt andet tryk til, end når du brygger klassisk kaffe, og indtil nu har ingen kaffemaskine kunnet ændre indstillingerne, så der kan laves forskellige typer kaffe med et perfekt tilpasset tryk. Hver kop er brygget på friske, nymalede kaffebønner. See all benefits

  Vejledende udsalgspris: kr 5.499,00

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Perfekt kaffe eller espresso med Philips' unikke CoffeeSwitch

Altid friske bønner

 • Espresso og klassisk kaffe takket være den unikke CoffeeSwitch

  Endelig den ægte filterkaffesmag fra en fuldautomatisk espressomaskine! Nyd en klassisk morgenkaffe eller en stærk espresso ved blot at trække i håndtaget. Den unikke CoffeeSwitch giver dig mulighed for at vælge den perfekte type kaffe til enhver lejlighed eller stemning, fremstillet af friskkværnede bønner.

 • Kraftig mælkeskum med et enkelt tryk med den automatiske mælkeskummer

  Tilberedning af en fløjlsagtig cappuccino er nem takket være den automatiske mælkeskummer. Mælkeskummeren, som baristas også kalder "cappuccinatore", henter mælken direkte fra en karton eller kande, skummer den automatisk og sender den ned i koppen med et konstant flow af mælk uden at sprøjte.

 • Fremragende smag takket være 100 % keramiske kværne

  Kværnene i 100 % keramik er designet, så de ikke overopheder bønnerne under malingen, hvilket sikrer, at kaffebønnerne ikke bliver brændt under tilberedningen. Det keramiske materiale garanterer også god holdbarhed og støjsvaghed. Du kan indstille kværnen på fem forskellige måder. Vælg den fineste maling for at få en fyldig espresso og den groveste malingen for at få en mildere kaffe, alt efter din egen smag.

 • Justerbare kværneindstillinger til din foretrukne smag

  Du kan indstille kværnenes granuleringsgrad på 5 forskellige niveauer. Vælg den fineste formaling til en espresso med fyldig smag og hele vejen op til den groveste for at få en lettere kaffe, der i alle tilfælde passer til din foretrukne smag.

 • Tilpas din kaffe med valg af kaffestyrke

  Du får altid en perfekt kop kaffe, som er brygget efter netop din smag med valg af temperatur, længde og styrke. Derudover giver hukommelsesfunktionen dig mulighed for at gemme kaffelængden til hver eneste kop. Nyd en fremragende kop kaffe i din yndlingskop efter et enkelt tryk på en knap.

 • Nemt at betjene maskinen ved hjælp af det intuitive display

  Det intuitive display viser dig alle relevante oplysninger, så du nemt kan interagere med maskinen og opnå den bedste ydeevne. Knapperne på frontpanelet lader dig vælge blandt forskellige drikke med et enkelt tryk lige ved hånden.

 • Passer til din kop takket være den justerbare kaffehældetud

  Uanset størrelsen af dit yndlingsglas eller din yndlingskop kan kaffehældetuden justeres med en enkelt bevægelse, så alle aromaerne bevares, og kaffen forbliver perfekt varm, direkte i koppen. I sin højeste stilling passer hældetuden endda til et 5,9" (15 cm) Latte Macchiato-glas.

 • Nydelse uden besvær: stor kapacitet i et kompakt design

  Nyd den ekstra plads, og "gå længere på literen" uden at skulle genopfylde takket være bønne-, vand- og affaldsbeholderne med større kapacitet i et superkompakt design. Denne smarte, fuldautomatiske maskine giver dig maksimal komfort, førsteklasses ydeevne og stor kapacitet (en 60,8 oz. (1,8 l) vandtank, 0,5 lb (250 g) beholder til kaffebønner, og en affaldsbeholderkapacitet på op til 15 portioner).

 • Nem at rengøre takket været den fuldt aftagelige bryggeenhed

  Bryggeenheden er hjertet i enhver fuldautomatisk kaffemaskine og bør rengøres en gang om ugen. Vores bryggeenhed er let tilgængelig fra siden og kan fjernes med et enkelt klik, så den er nem at skylle under vandhanen.

 • Automatisk skylle- og afkalkningsprogram

  Denne espressomaskine er beregnet til automatisk at rengøre kaffekredsløbet med vand, når den startes eller slukkes, for at sikre en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger espressomaskinens levetid. Denne maskine vil ikke kun give dig besked om, hvornår den skal afkalkes, men guider dig gennem den automatiserede afkalkningsproces med tydelige meddelelser på skærmen, når det er nødvendigt.

See all Specifications

Accessories for this product

See all accessories
* Vejledende udsalgspris

Recently viewed products

You might be interested in