Saeco Incanto Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 4 kaffevarianter, Klassisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8911/01 Find lignende produkter
 • Elegant design. Imponerende kaffekvalitet.

  Saeco Incanto

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8911/01 Find lignende produkter

  Saeco Incanto sætter en ny standard i sin klasse. Det meget elegante kabinet indeholder italiensk teknologi af høj kvalitet, som er udviklet til at brygge en himmelsk kop kaffe hver eneste gang. Dine kaffebønner er endelig blevet hørt. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 5.499,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Elegant design. Imponerende kaffekvalitet.

Avanceret teknologi leverer maksimal smag

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • Nyd en varm kop kaffe på ingen tid med den hurtige vandkoger

  Når tiden er af afgørende betydning, kan du brygge en perfekt espresso og cappuccino uden at skulle vente takket være den hurtige vandkoger. Hemmeligheden ligger i dens lette aluminium- og rustfri stålkabinet, der hurtigt kan nå varme temperaturer.

 • Fløjlsblød mælkeskum med den klassiske mælkeskummer

  Den klassiske mælkeskummer er for dem, der elsker at spille rollen som professionel, og det er ganske nemt. På få sekunder kan du lave en fyldig, silkeblød skum – kronen på din kaffe.

 • Op til 5000 kopper* uden afkalkning med AquaClean-filter

  Saecos nye og patenterede innovation, AquaClean-vandfiltret, sikrer, at du får mest muligt ud af din fuldautomatiske kaffemaskine. Hvis du skifter filter, når maskinen beder om det, får du klart, rent vand uden at behøve at afkalke maskinen, til op til 5000 kopper*. Når først AquaClean er installeret på din foretrukne Saeco-kaffemaskine, deaktiveres afkalkningsalarmen desuden automatisk.

 • Koffeinfri med samme intensitet med pulverfunktionen

  Nogle gange er det rart at have mulighed for en fyldig, lækker kop kaffe uden et skud koffein. Takket være pulverfunktionen kan du lave koffeinfri kaffe, når du har lyst til det.

 • Designet til effektivitet

  På en genial måde kombinerer Saeco Incanto effektivitet med opmærksomheden på at opfylde de højeste standarder i hjemmet – at holde vand- og energiforbruget så lavt som muligt. Med den programmerbare standbyfunktion skal du blot fortælle Saeco Incanto, når der ikke er brug for den, hvorefter den automatisk slukker af sig selv. Enkelt.

 • Den automatisk rensning afskaffer besværet

  Den automatiske rengøringscyklus gør maskinen nem at holde, og det øger dens levetid – og du får mere tid til at nyde din kaffe i stedet for at rengøre.

 • Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Effektivitet og brugervenlighed har været de vigtigste inspirationskilder, da Saeco opfandt den første bryggeenhed for 30 år siden. Selv i dag viser den sig at være et inspirerende, resolut stykke teknologi. Som altid er den utroligt nem at rengøre – tag den blot ud, og skyl den under rindende vand i et par sekunder, og sæt den lige så nemt på plads igen.

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den

  Når du har valgt din foretrukne styrke blandt 5 forskellige indstillinger, kan du nemt gemme den med hukommelsesfunktionen og derefter vælge den ønskede længde og temperatur. Herefter bliver hver eneste fremtidige kop præcist tilpasset din smag. Du behøver aldrig mere at minde den om det igen, i modsætning til den lokale barista.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Det faktiske antal kopper afhænger af de valgte kaffevarianter, skylning og rengøringsmønstre. Afkalkningsalarmen deaktiveres automatisk efter 8 filtre.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i