Saeco Incanto Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 6 kaffevarianter, Integreret mælkekande og skummer, Rustfrit stål, 5-trins, justerbar møllekværn HD8917/01 Find similar products
 • Elegant design. Imponerende kaffekvalitet.

  Saeco Incanto

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8917/01 Find similar products

  Saeco Incanto sætter en ny standard i sin klasse. Den raffinerede forside i rustfrit stål indeholder italiensk teknologi af høj kvalitet, som er udviklet til at brygge en himmelsk kop kaffe hver eneste gang. Dine kaffebønner er endelig blevet hørt. See all benefits

  Vejledende udsalgspris: kr 6.999,00

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Elegant design. Imponerende kaffekvalitet.

Lækker Latte Macchiato med et tryk på en knap

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • Nyd en varm kop kaffe på ingen tid med den hurtige vandkoger

  Når tiden er af afgørende betydning, kan du brygge en perfekt espresso og cappuccino uden at skulle vente takket være den hurtige vandkoger. Hemmeligheden ligger i dens lette aluminium- og rustfri stålkabinet, der hurtigt kan nå varme temperaturer.

 • Flere forskellige kaffespecialiteter med et tryk på en knap

  Lige fra espresso til Latte Macchiato er der et væld af muligheder, der venter på at opfylde dit kaffebehov. Uanset om det er det første om morgenen eller en nydelse efter middagen, har du en smag til enhver tid af døgnet lige ved hånden.

 • Op til 5000 kopper* uden afkalkning med AquaClean-filter

  Saecos nye og patenterede innovation, AquaClean-vandfiltret, sikrer, at du får mest muligt ud af din fuldautomatiske kaffemaskine. Hvis du skifter filter, når maskinen beder om det, får du klart, rent vand uden at behøve at afkalke maskinen, til op til 5000 kopper*. Når først AquaClean er installeret på din foretrukne Saeco-kaffemaskine, deaktiveres afkalkningsalarmen desuden automatisk.

 • Koffeinfri med samme intensitet med pulverfunktionen

  Nogle gange er det rart at have mulighed for en fyldig, lækker kop kaffe uden et skud koffein. Takket være pulverfunktionen kan du lave koffeinfri kaffe, når du har lyst til det.

 • Ikonisk forside i rustfrit stål, der er formet til præcision

  Hver lille detalje af denne maskine er designet og udformet i højeste kvalitet. Den robuste forside i rustfrit stål, det levende display og den taktile fornemmelse af hver eneste knap udgør den perfekte balance mellem elegance, nyskabelse og italiensk håndværk. Saeco Incanto vil pryde moderne eller traditionelle køkkener, hvor den finder plads i mange år fremover.

 • Den automatisk rensning afskaffer besværet

  Den automatiske rengøringscyklus gør maskinen nem at holde, og det øger dens levetid – og du får mere tid til at nyde din kaffe i stedet for at rengøre.

 • Lækker varm cappuccino og latte macchiato med ét tryk

  For at give kaffen en uimodståelig, cremet konsistens skummer den integrerede mælkekande mælken to gange, så bobler og urenheder fjernes. Med et enkelt tryk på knappen hældes en sprøjtefri mængde fløjlsblødt skum direkte ned i din kop ved en behagelig temperatur. Det perfekte supplement til en fyldig kaffe med masser af smag.

 • Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Effektivitet og brugervenlighed har været de vigtigste inspirationskilder, da Saeco opfandt den første bryggeenhed for 30 år siden. Selv i dag viser den sig at være et inspirerende, resolut stykke teknologi. Som altid er den utroligt nem at rengøre – tag den blot ud, og skyl den under rindende vand i et par sekunder, og sæt den lige så nemt på plads igen.

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Valg af styrke husker netop, hvor stærk du kan lide den

  Når du har valgt din foretrukne styrke blandt 5 forskellige indstillinger, kan du nemt gemme den med hukommelsesfunktionen og derefter vælge den ønskede længde og temperatur. Herefter bliver hver eneste fremtidige kop præcist tilpasset din smag. Du behøver aldrig mere at minde den om det igen, i modsætning til den lokale barista.

See all Specifications

Accessories for this product

See all accessories
* Vejledende udsalgspris
 • Det faktiske antal kopper afhænger af de valgte kaffevarianter, skylning og rengøringsmønstre. Afkalkningsalarmen deaktiveres automatisk efter 8 filtre.

Recently viewed products

You might be interested in