Saeco

Saeco GranBaristo

Fuldautomatisk espressomaskine

  Saeco GranBaristo

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Nyd de mange valgmuligheder med 16 ettryks-specialiteter

  Efter 28 år har Saeco genopfundet bønne til kop-oplevelsen, med den nye GranBaristo. En elegant espressomaskine med en række revolutionerende teknologier, der brygger hurtigere og varmere, giver dig mere at vælge imellem og mere enkel vedligeholdelse Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 12.999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco GranBaristo Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 18 kaffevarianter, Integreret mælkekande og skummer, Sort stål, 5-trins, justerbar møllekværn HD8965/01 Find lignende produkter

Nyd de mange valgmuligheder med 16 ettryks-specialiteter

Med den første bryggeenhed, der kan tages af med én finger

 • Nem rengøring takket være dele, der tåler opvaskemaskine

  Nem rengøring takket være dele, der tåler opvaskemaskine

  For at gøre det nemt kan du komme Saecos drypbakke, mælkeskummeren og mælkekanden i opvaskemaskinen. Det sparer tid og sikrer en hygiejnisk rengøring.

 • Kaffebrygning uden besvær takket være lavt vandforbrug

  Kaffebrygning uden besvær takket være lavt vandforbrug

  Den nye, avancerede bryggeenhed i denne espressomaskine er designet til at reducere vandforbruget i skylningsprocessen med op til 80 %. Det betyder, at du nu kan tilberede flere kaffedrikke uden at skulle fylde vand i beholderen.

 • Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Saeco designede denne espressomaskine, så den automatisk rengør kaffekredsløbet med vand, når maskinen tændes eller slukkes. Den leverer en fremragende, frisk smag med hver kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger din espressomaskines levetid. Denne maskine vil ikke blot fortælle, når afkalkning er påkrævet, den automatiske afkalkningsproces vil starte på din maskine og leder dig igennem med klare meddelelser på skærmen, når du skal gribe ind. Afkalkning har aldrig været nemmere!

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • En varm kaffe på ingen tid takket være Thermospeed-teknologien

  En varm kaffe på ingen tid takket være Thermospeed-teknologien

  Nyd kaffe med den helt rigtige temperatur uden at skulle vente, takket være den kraftige vandkoger med Saeco Thermospeed-teknologi. Thermospeed-teknologien lynopvarmer kaffekredsløbet, når maskinen tændes, og forhindrer varmetab og sikrer derved perfekt kaffe med den helt rette temperatur allerede fra den første kop.

 • Gem din yndlingskaffe med 6 brugerprofiler

  Gem din yndlingskaffe med 6 brugerprofiler

  Hver kop bliver formet præcist efter din smag. Med den ultimative tilpasningsfunktion kan du tilpasse og gemme alle dine drikke ned til den mindste detalje. Og da der er 6 brugerprofiler, der kan anvendes, kan alle, der bruger maskinen, få deres perfekte kop.

 • Bryggeenhed, der kan tages af med én finger, for en nem og effektiv rengøring

  Bryggeenhed, der kan tages af med én finger, for en nem og effektiv rengøring

  Saeco GranBaristo er den eneste fuldautomatiske espressomaskine med en bryggeenhed, der kan tages af med en enkelt finger, for en nem og effektiv rengøring.

 • Variabelt bryggetryk for klassisk kaffe og espresso

  Variabelt bryggetryk for klassisk kaffe og espresso

  Saeco GranBaristo tilbyder et uovertruffent udvalg af drikkevarer, der passer til enhver lejlighed takket være det patenterede VariPresso-bryggekammer. Hemmeligheden er det justerbare bryggetryk. Indstil det på høj for en intens, fyldig espresso, eller sænk trykket for en lang, klassisk kaffe.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i