Saeco

  Saeco GranBaristo Avanti

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Den mest avancerede kaffeoplevelse derhjemme

  Saeco præsenterer en ny verden af kaffebrygning via tablet med GranBaristo Avanti: Du kan skræddersy hver enkelt drik til din og dine gæsters smag og brygge den fra din tablet. Og vedligeholdelsen er supernem takket være den trinvise vejledning i app'en Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco GranBaristo Avanti Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 18 kaffevarianter, Integreret mælkekande og skummer, Stål/sølv, 5-trins, justerbar møllekværn HD8968/01 Find lignende produkter

Den mest avancerede kaffeoplevelse derhjemme

Nyd 18 forskellige drikke, du nemt kan tilberede fra din tablet

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • En varm kaffe på ingen tid takket være Thermospeed-teknologien

  En varm kaffe på ingen tid takket være Thermospeed-teknologien

  Nyd kaffe med den helt rigtige temperatur uden at skulle vente, takket være den kraftige vandkoger med Saeco Thermospeed-teknologi. Thermospeed-teknologien lynopvarmer kaffekredsløbet, når maskinen tændes, og forhindrer varmetab og sikrer derved perfekt kaffe med den helt rette temperatur allerede fra den første kop.

 • Bryggeenhed, der kan tages af med én finger, for en nem og effektiv rengøring

  Bryggeenhed, der kan tages af med én finger, for en nem og effektiv rengøring

  Saeco GranBaristo er den eneste fuldautomatiske espressomaskine med en bryggeenhed, der kan tages af med en enkelt finger, for en nem og effektiv rengøring.

 • Kaffebrygning uden besvær takket være lavt vandforbrug

  Kaffebrygning uden besvær takket være lavt vandforbrug

  Den nye, avancerede bryggeenhed i denne espressomaskine er designet til at reducere vandforbruget i skylningsprocessen med op til 80 %. Det betyder, at du nu kan tilberede flere kaffedrikke uden at skulle fylde vand i beholderen.

 • Bryg 18 drikke direkte fra din smart-enhed

  Bryg 18 drikke direkte fra din smart-enhed

  Den perfekte kaffe er nu lige ved hånden. Download Saeco Avanti-app’en på din tablet eller smartphone, og konfigurer en sikker forbindelse via Bluetooth 4.0 til GranBaristo Avanti, den første forbundne superautomatiske espressomaskine. Vælg mellem 18 uimodståelig drikke, og bryg den direkte fra din smart-enhed, eller brug OneTouch-knapperne på selve maskinen.

 • Tilpas og gem hver enkelt drik nemt via appen

  Tilpas og gem hver enkelt drik nemt via appen

  Saeco Avanti-app’en tilbyder en overflod af fristende indstillinger, der hjælper dig med at opnå et perfekt resultat, der er tilpasset præcist til din smag. Du kan nemt tilpasse og gemme indstillinger for styrke, længde, temperatur og smag for hver enkelt drik. Udforsk, eksperimenter og drøm dig til en masse herlige drikke fra din lænestol, og gem så mange drikke, som du vil, i din app.

 • Lækker varm cappuccino og latte macchiato med ét tryk

  Lækker varm cappuccino og latte macchiato med ét tryk

  Hver kop kaffe, du laver, pyntes med et silkeblødt lag af mælk, der får din mund til at løbe i vand. Mælkekanden opskummer mælken to gange og hælder derefter et lag creme i din kop ved den helt rigtige temperatur og uden stænk. Kanden kan også uden problemer opbevares i køleskabet, og den er utroligt hygiejnisk.

 • Rengør mælkekanden efter hver brug med lynrengøringsfunktionen

  Rengør mælkekanden efter hver brug med lynrengøringsfunktionen

  Rengør din mælkekaraffel efter hver brug med den unikke lynrengøringsfunktion, som du kan aktivere med et enkelt tryk efter hver mælketilberedning, hvis du ønsker det.

 • Nem vedligeholdelse med appens trin-for-trin-vejledning

  Nem vedligeholdelse med appens trin-for-trin-vejledning

  Det har aldrig været nemmere at vedligeholde din superautomatiske espressomaskine. Saeco Avanti-app’en viser dig en trin-for-trin-vejledning i alt det nødvendige for at holde maskinen ren og kaffesmagen perfekt. Videoen stopper efter hvert trin, og du kan afspille hvert enkelt trin så mange gange, som du vil.

 • Giv nemt gæsterne mulighed for at vælge deres foretrukne kaffe

  Giv nemt gæsterne mulighed for at vælge deres foretrukne kaffe

  Det er blevet meget nemmere at tage sig godt af sine gæster. Send din tablet rundt, så hver af dine gæster selv kan tilpasse deres egen kaffe, cappucino, latte macchiato eller andet og tilføje den i køen. Saeco Avanti-app’en er din personlige butler, der brygger dem en efter en, så hver af gæsterne får deres eget personlige valg.

 • Variabelt bryggetryk for kaffe og espresso

  Variabelt bryggetryk for kaffe og espresso

  Saeco GranBaristo tilbyder et uovertruffent udvalg af drikkevarer, der passer til enhver lejlighed takket være det patenterede VariPresso-bryggekammer. Hemmeligheden er det justerbare bryggetryk. Indstil det på høj for en intens, fyldig espresso, eller sænk trykket for en lang, klassisk kaffe.

 • Variabelt bryggetryk for klassisk kaffe og espresso

  Variabelt bryggetryk for klassisk kaffe og espresso

  Saeco GranBaristo tilbyder et uovertruffent udvalg af drikkevarer, der passer til enhver lejlighed takket være det patenterede VariPresso-bryggekammer. Hemmeligheden er det justerbare bryggetryk. Indstil det på høj for en intens, fyldig espresso, eller sænk trykket for en lang, klassisk kaffe.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Tabletten medfølger ikke
 • Avanti-app'en er kompatibel med iPad 3/4/Air/Mini Retina, der kører iOS7 og nyere, og med Samsung Galaxy Tab 3 (8,0")/Tab 4 (10,1")/Note pro LTE (12,2"), Nexus 7 2013 (7"), Sony Xperia X LTE (10,1"), som kører Android v.4.3 og nyere og Bluetooth version 4.0 og nyere

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i