Saeco

Saeco GranBaristo Avanti

Fuldautomatisk espressomaskine

  Saeco GranBaristo Avanti

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Den mest avancerede kaffeoplevelse derhjemme

  Saeco GranBaristo Avanti tilbyder et udvalg af 18 uimodståelige drikke. Hver af dem kan tilpasses præcis til din smag og brygges direkte via din smart-enhed. Vedligeholdelse er supernemt ved hjælp af trin-for-trin-vejledningen via app’en*. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 15.999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco GranBaristo Avanti Fuldautomatisk espressomaskine

18 drikke, Integreret mælkekande, Rustfrit stål, AquaClean HD8977/01 Find lignende produkter

Den mest avancerede kaffeoplevelse derhjemme

Nyd 18 forskellige drikke, du nemt kan tilberede fra din tablet*

 • Juster længden, 6 indstillinger for aromastyrke og 5 for kværnen

  Juster længden, 6 indstillinger for aromastyrke og 5 for kværnen

  Denne superautomatiske maskine tilbyder en overflod af tillokkende muligheder for at tilpasse dine drikke efter din smag. Du kan nemt tilpasse og lagre længden, styrken og temperaturen for hver drik. Gå bare i gang med at udforske, eksperimentere og drømme dig frem til en hvilken som helst drik!

 • Juster og gem op til 6 brugerprofiler

  Juster og gem op til 6 brugerprofiler

  Gem dine personlige kaffeindstillinger i de let tilgængelige personlige brugerprofiler. Du vil altid kunne drikke espresso, kaffe, cappuccino og alle andre drikke, præcis som du foretrækker dem, med et tryk på en knap.

 • 100 % keramiske kværne sikrer langvarig ydeevne

  100 % keramiske kværne sikrer langvarig ydeevne

  Keramisk materiale sikrer langvarig ydeevne og lydsvag funktion uden nedslidning. Det betyder, at din kaffe altid er malet som den første gang, og du får det bedste ud af dine bønner til mere end 15.000 kopper.

 • Perfekt mælkeskum takket være Latte Perfetto-teknologi

  Perfekt mælkeskum takket være Latte Perfetto-teknologi

  Hver kop kaffe, du laver, pyntes med et silkeblødt lag af mælk, der får din mund til at løbe i vand. Mælkekanden opskummer mælken to gange og hælder derefter et lag creme i din kop ved den helt rigtige temperatur og uden stænk. Kanden kan også uden problemer opbevares i køleskabet, og den er utroligt hygiejnisk.

 • Variabelt bryggetryk for kaffe og espresso

  Variabelt bryggetryk for kaffe og espresso

  Saeco GranBaristo tilbyder et uovertruffent udvalg af drikkevarer, der passer til enhver lejlighed takket være det patenterede VariPresso-bryggekammer. Hemmeligheden er det justerbare bryggetryk. Indstil det på høj for en intens, fyldig espresso, eller sænk trykket for en lang, klassisk kaffe.

 • Ikonisk overflade i rustfrit stål, der er formet til præcision

  Ikonisk overflade i rustfrit stål, der er formet til præcision

  Hver lille detalje af denne maskine er designet og udformet i højeste kvalitet. Finishen i rustfrit stål, der er inspireret af italiensk design og håndværk, vil bestå tidens test i ethvert klassisk eller moderne køkken. Maskinen er en elegant designvision og ser lige så fantastisk ud som den kaffe, den brygger.

 • Med AquaClean, der giver op til 5.000* kopper uden afkalkning

  Med AquaClean, der giver op til 5.000* kopper uden afkalkning

  AquaClean er vores patenterede vandfilter, der er designet til at forbedre kvaliteten af din kaffe ved at rense vandet. Det forhindrer også kalkaflejringer i kaffemaskinens vandkredsløb: Bryg op til 5.000* kopper uden afkalkning ved at udskifte filteret regelmæssigt.

 • Fjern mælkerester efter brug med mælkerensningsfunktionen

  Fjern mælkerester efter brug med mælkerensningsfunktionen

  Den unikke lynrengøring af kanden med ét tryk giver dig mulighed for praktisk rengøring af mælkesystemet efter brug

 • Forbedret styring af maskinen via det avancerede display

  Forbedret styring af maskinen via det avancerede display

  Det avancerede display viser dig alle relevante oplysninger, så du nemt kan interagere med maskinen og få den bedste ydeevne. Kombinationen af ikoner og tekst leder dig gennem alle tilpasningsmuligheder og vigtige vedligeholdelsesprocesser.

 • Du har 18 drikke lige ved hånden

  Nyd et enestående udvalg af drikke, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du er til espresso eller en kaffe- eller mælkebaseret opskrift, leverer din superautomatiske maskine et perfekt resultat direkte i koppen – uden besvær og på ingen tid!

 • Cappuccino og latte macchiato med ét tryk – inkl. mælkekaraffel

  Nyd supercremet cappuccino og latte macchiato med perfekt temperatur på den nemmest mulige måde. Hæld blot mælken i kanden, slut maskinen til stikkontakten, og vælg din foretrukne drik. Uanset om det er en cappuccino eller opskummet mælk, serveres den færdige drik på få sekunder i en stænkfri strøm ved den ideelle temperatur.

 • Tilpas og gem hver enkelt drik nemt via appen

  Saeco Avanti-appen tilbyder vores mest avancerede espressooplevelse. Den giver dig adgang til en verden af fristende kaffespecialiteter tilpasset præcist efter din smag. Det er nemt at tilpasse og gemme styrke, længde, temperatur og smag for hver drik. Gå på opdagelse, eksperimentér og find på en masse lækre drikke fra lænestolen, og gem en endeløs række af drikke i appen.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Avanti-app'en er kompatibel med iPad 3/4/Air/Mini Retina, der kører iOS7 og nyere, og med Samsung Galaxy Tab 3 (8,0")/Tab 4 (10,1")/Note pro LTE (12,2"), Nexus 7 2013 (7"), Sony Xperia X LTE (10,1"), som kører Android v.4.3 og nyere og Bluetooth version 4.0 og nyere
 • Bemærk, at Saeco GranBaristo Avanti er appforberedt, men der leveres ikke en smart-enhed med produktet. Download Saeco Avanti-app’en her: http://www.saeco.com/avanti-app
 • Det faktiske antal kopper afhænger af de valgte kaffevarianter, skylning og rengøringsmønstre. Afkalkningsalarmen deaktiveres automatisk efter 8 filtre.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i