Wake-up Light

  Wake-up Light

  Start dagen på en behagelig måde

  Wake-up Light vækker dig let og naturligt, så du vågner med lige så meget energi som på en sommermorgen. Takket være Philips' 100 års erfaring inden for lys opnår du en række medicinsk dokumenterede fordele med Wake-up Light.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Start dagen på en behagelig måde

Lyset, der vækker dig på en naturlig måde

 • Lys, der øges, har en positiv effekt på energihormoner

  Lys, der øges, har en positiv effekt på energihormoner

  Lysstyrken øges gradvist i 30 minutter før det indstillede vækketidspunkt. Lyset falder på dine øjne og har en positiv effekt på dine energihormoner, så din krop forberedes på at vågne. Det gør det mere behageligt at vågne.

 • Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Op til 300 lux til naturlig opvågning

  Lysfølsomheden afhænger meget af den enkelte. Generelt behøver en person mindre tid til at vågne helt ved højere lysintensitet. Wake-up Lights lysintensitet kan indstilles til op til 300 lux. På den måde kan du vågne til den lysintensitet, der passer bedst til netop dig.

 • Understøttet af det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD)

  Understøttet af det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD)

  Denne enhed har beviste helbredsmæssige fordele i overensstemmelse med certificeringen i det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD).

 • 100 års erfaring inden for lys

  Philips er et førende firma, når det gælder lysteknologi. Med mere end 100 års erfaring på dette område er Philips ekspert, når det gælder lys og dets effekt på menneskekroppen. Wake-up Light kombinerer denne ekspertise i et meningsfuldt, teknologisk avanceret og brugervenligt produkt, som vil forbedre velværen hos de fleste.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i