Wake-up Light

  Wake-up Light

  Start dagen på en behagelig måde

  Wake-up Light vækker dig let og naturligt, så du vågner med lige så meget energi som på en sommermorgen. Takket være Philips' 100 års erfaring inden for lys opnår du en række medicinsk dokumenterede fordele med Wake-up Light.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Start dagen på en behagelig måde

Lyset, der vækker dig på en naturlig måde

 • Lys, der øges, har en positiv effekt på energihormoner

  Lys, der øges, har en positiv effekt på energihormoner

  Lysstyrken øges gradvist i 30 minutter før det indstillede vækketidspunkt. Lyset falder på dine øjne og har en positiv effekt på dine energihormoner, så din krop forberedes på at vågne. Det gør det mere behageligt at vågne.

 • Op til 400 Lux til både naturlig opvågnen og let læsning

  Op til 400 Lux til både naturlig opvågnen og let læsning

  Wake-up Light (HF 3461) giver en lysintensitet på op til 400 Lux. Det er klinisk bevist, at man behøver 250 Lux for at påvirke energihormonerne på en sådan måde, at man vågner fuld af energi. Til let læsning kræves et lysniveau på 300 til 400 Lux.

 • Tre naturlige lyde eller diskrete bip

  Tre naturlige lyde eller diskrete bip

  På det indstillede vækketidspunkt hører du enten en naturlig lyd eller et diskret bip. Lyden starter sagte og øges gradvist til det indstillede lydniveau i løbet af halvandet minut. Du kan vælge mellem 3 forskellige lyde: Fuglekvidder i skoven, bølgebrus eller snadrende frøer og ænder. Den gradvist øgede lydstyrke vækker dig behageligt og rart og sikrer, at du undgår en brat opvågning. Når lydstyrken når det valgte niveau, er det nemt at komme ud af sengen.

 • Digital FM-radio

  Digital FM-radio

  Den indbyggede digitale FM-radio gør det muligt at vågne op til din favoritmusik eller -nyhedsstation hver dag. Vælg blot din foretrukne radiostation, som begynder at spille på det indstillede klokkeslæt - først svagt, men i løbet af 90 sekunder øges lydstyrken gradvist til det valgte niveau.

 • Understøttet af det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD)

  Understøttet af det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD)

  Denne enhed har beviste helbredsmæssige fordele i overensstemmelse med certificeringen i det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD).

 • 100 års erfaring inden for lys

  Philips er et førende firma, når det gælder lysteknologi. Med mere end 100 års erfaring på dette område er Philips ekspert, når det gælder lys og dets effekt på menneskekroppen. Wake-up Light kombinerer denne ekspertise i et meningsfuldt, teknologisk avanceret og brugervenligt produkt, som vil forbedre velværen hos de fleste.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i