Dobbelte sensuelle massageapparater

  Sensuelle massageapparater til ham og hende

  Videnskabelige undersøgelser har bevist, at de dobbelte sensuelle massageapparater stimulerer begge partnere. Disse sensuelle massageapparater til ham og hende har hver deres egen unikke form, som optimerer kontakten med mandens og kvindens erogene zoner.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sensuelle massageapparater til ham og hende

Individuelle design til hans og hendes erogene zoner

 • Diskret opladeretui til ledningsfri opladning og opbevaring

  Diskret opladeretui til ledningsfri opladning og opbevaring

  De dobbelte massageapparater kan oplades i det smukke og diskrete opbevaringsetui, som I sagtens kan lade stå fremme på natbordet! Ingen vil ane, hvad I bruger det til...

 • Hendes intimmassageapparat til glæde for ham

  Hendes intimmassageapparat til glæde for ham

  Massageapparatet til ham er udformet specielt til at stimulere og behage ham. Massageapparatet til ham er formet efter hans mest intime former for at intensivere den erotiske nydelse. Kør langsomt den brede side af massageapparaterne mod f.eks. inderlåret eller blidt langs penis. De afrundede spidser er perfekte til pirring og drillen på mere fokuserede måder og steder, f.eks. rundt om brystvorten eller i området mellem kønsdelene og rektalområdet.

 • Hans intimmassageapparat til glæde for hende

  Hans intimmassageapparat til glæde for hende

  Massageapparatet til hende er udformet specielt til at stimulere og behage hende. Det spidse område af massageapparatet vibrerer. Det kan du bruge til at stimulere hendes erogene zoner. Prøv f.eks. en afslappende puls på skamlæben, eller hold spidsen af massageapparatet nedad for at pirre klitoris. Massageapparatet kan naturligvis også bruges på mange andre af kroppens områder.

 • Brug massageapparatet i brusebadet

  Massageapparaterne er vandtætte, så du kan bruge dem i brusebadet eller badekarret. Prøv massageapparaterne under vandet, og oplev en skøn pulsering mod huden. Du vil opdage, at de dobbelte sensuelle massageapparater giver det at "lave bølger" en helt ny betydning!

 • Fire vibrationstilstande, der er perfekte til at glæde hinanden

  Stimulering med flere vibrationsindstillinger eller intensiteter. Der er fire vibrationsindstillinger: Glow, Wave, Heartbeat og Thrill til ophidsende alsidighed. Det sensuelle massageapparat er en "forlængelse" af dine hænder og fingre, der kan skabe endnu mere sensuelle følelser i de erogene zoner. Du skal blot kærtegne, lave cirkelbevægelser eller fastholde den på de steder, din partner finder det mest ophidsende - de samme områder du ville kysse, kærtegne eller kilde. Selv om den er designet til at gøre forspillet endnu mere fantastisk, kan massageapparatet også bruges til at øge nydelsen i andre øjeblikke med intim berøring, f.eks. under en kærlig fod- eller nakkemassage.

 • Særligt formet til at passe naturligt til din krop

  Massageapparatet kan holdes komfortabelt på mange måder: i håndfladen, mellem dine fingre eller med fingerspidserne. Massageapparatet er specielt formet til at passe lige så naturligt til din hånd som til særlige kurver og dele af kroppen, mens du bevarer kropskontakten med din partner. Du kan f.eks. vende den indbuede del væk fra håndfladen for at kærtegne penis eller folde din hånd rundt om den indbuede overflade for at pirre klitoris med den afrundede spids.

 • Vi holder helt sikkert, hvad vi lover

  Videnskabelige undersøgelser har bevist, at de dobbelte sensuelle massageapparater stimulerer begge partnere. De lever helt sikkert op til, hvad vi lover... øger nydelsen for jer begge, så I kan opnå en ny legesyghed og sensualitet i jeres sexliv.

Se alle specifikationer
 • Sammenlignet med Durex Play Dream, Jimmy Jane Form 6 og Lelo Lily

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i