SalonDry Pro

  hårtørrer

  Hårtørreren, frisører selv ville bruge

  Vil du tørre dit hår som de professionelle? SalonDry Pro – med 2100 W overlegen tørrekraft – er den hårtørrer, du har brug for, hvis du vil genskabe den professionelle hårtørring. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

SalonDry Pro hårtørrer

2100 W, IonBoost, Keramisk HP4890/00 Find lignende produkter

Hårtørreren, frisører selv ville bruge

SalonPro

 • Ni fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger giver maksimal kontrol

  Ni fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger giver maksimal kontrol

  Den krævede hastighed og temperatur kan nemt justeres, så du får det perfekte slutresultat. Ni forskellige indstillinger sikrer fuld kontrol over præcis og tilpasset styling.

 • Volumendiffuser giver fylde til krøllet eller løst hår

  Volumendiffuser giver fylde til krøllet eller løst hår

  Volumendiffuseren tørrer håret på en sund måde, reducerer krus og øger fyldigheden ved at sprede luftstrømmen i hele håret. Den løfter håret og maksimerer fylden, især når den bruges i området ved hovedbund og rødder, hvilket gør den perfekt til at lave krøller og spændstige frisurer

 • Professionelle 2100 W giver perfekte resultater som hos frisøren

  Professionelle 2100 W giver perfekte resultater som hos frisøren

  Denne 2100 W professionelle hårtørrer skaber en kraftfuld luftstrøm. Kombinationen af kraft og hastighed gør det nemmere og hurtigere at tørre og style dit hår.

 • Smalt fønnæb giver fokuseret luftstrøm

  Smalt fønnæb giver fokuseret luftstrøm

  Fønnæbbet på hårtørreren fungerer ved at føre luftstrømmen gennem åbningen til bestemte områder. Dette resulterer i præcis styling og er fantastisk til opfriskninger eller til at færdiggøre en frisure.

 • Keramisk element til at glatte dit hår

  Keramisk element til at glatte dit hår

  Det keramiske element følger med for at forebygge overtørring. Det udsender en infrarød, mild varme, der hjælper med at tørre håret indefra og beskytter mod overtørring, uden at gå på kompromis med hastigheden og effektiviteten.

 • Ion-behandling giver blankt hår uden krus

  Ion-behandling giver blankt hår uden krus

  Giv dit hår et øjeblikkeligt boost med ion-behandling. Negativt ladede ioner eliminerer statisk elektricitet, behandler og glatter håret for at forstærke hårets glans. Resultatet er hår, der skinner smukt, er glat og uden krus.

 • Kold luft sætter dit hår

  Kold luft sætter dit hår

  CoolShot-knappen er en vigtig professionel funktion til hårstyling, der giver et intenst skud kold luft. Den bruges efter stylingen til at færdiggøre og "sætte" frisuren.

 • Praktisk krog til nem opbevaring

  Praktisk krog til nem opbevaring

  Den gummibelagte krog er placeret på håndtaget og giver en ekstra opbevaringsmulighed, der især er praktisk i hjemmet, eller når du bor på hotel.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i