SalonDry Pro AC

  Hårtørrer

  Hårtørreren, frisører selv ville bruge

  Vil du tørre dit hår som de professionelle? SalonDry Pro – med 2000 W tørrekraft kombineret med en superprofessionel vekselstrømsmotor – er den hårtørrer, du har brug for, hvis du vil genskabe den professionelle hårtørring. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hårtørreren, frisører selv ville bruge

SalonDry Pro AC

 • Professionelle 2000 W giver perfekte resultater som hos frisøren

  Professionelle 2000 W giver perfekte resultater som hos frisøren

  Denne 2000 W professionelle hårtørrer skaber en kraftfuld luftstrøm. Kombinationen af kraft og hastighed gør det nemmere og hurtigere at tørre og style dit hår.

 • Professionel vekselstrømsmotor øger levetiden med 50 %

  Professionel vekselstrømsmotor øger levetiden med 50 %

  Denne type motor er udviklet med henblik på det professionelle marked og giver dig adskillige fordele. Den vigtigste er den forlængede levetid i forhold til almindelige motorer, der øger levetiden med 50 %. Desuden har den også en mere kraftfuld luftstrøm til hurtig og effektiv tørring.

 • Seks fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger giver fuld kontrol

  Seks fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger giver fuld kontrol

  Den nødvendige hastighed og temperatur kan nemt justeres, så du får det perfekte resultat. Seks forskellige indstillinger sikrer fuld kontrol over præcis og skræddersyet styling.

 • Keramisk element til at glatte dit hår

  Keramisk element til at glatte dit hår

  Det keramiske element følger med for at forebygge overtørring. Det udsender en infrarød, mild varme, der hjælper med at tørre håret indefra og beskytter mod overtørring, uden at gå på kompromis med hastigheden og effektiviteten.

 • Ion-behandling giver blankt hår uden krus

  Ion-behandling giver blankt hår uden krus

  Giv dit hår et øjeblikkeligt boost med ion-behandling. Negativt ladede ioner eliminerer statisk elektricitet, behandler og glatter håret for at forstærke hårets glans. Resultatet er hår, der skinner smukt, er glat og uden krus.

 • CoolShot styler dit hår

  CoolShot styler dit hår

  CoolShot-knappen er en vigtig professionel funktion, der giver et intenst skud kold luft. Den bruges efter stylingen til at færdiggøre og "sætte" frisuren.

 • Ultra smalt fønnæb til præcis styling

  Fønnæbbet fungerer ved at føre luftstrømmen gennem den ultrasmalle åbning til bestemte områder. Dette resulterer i meget præcis styling og er fantastisk til opfriskninger eller til at færdiggøre en frisure.

 • Volumendiffuser med keramisk turmalin giver ekstra beskyttelse, fylde og glans

  Volumendiffuseren tørrer håret hurtigt og jævnt for at minimere krus og give fylde. Tilføjelsen af keramisk turmalin hjælper med at beskytte håret og give blødhed og glans, hvilket gør den perfekt til at lave smukke krøller og fyldige frisurer.

 • Keramisk og rund børste til nem styling og ekstra glans

  Denne afrundede keramiske børste bruger den keramiske egenskab til at glatte håret under stylingen og tilføje glans. Med dens cylinderform og salondimensioner kan den bruges til at skabe en lang række forskellige frisurer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i