Pro Dryer

  Pro Dryer

  Professionelt resultat med mindre slitage på håret

  Philips Pro Hårtørrer tørrer hurtigt og effektivt uden at skade håret. Den innovative Style&Protect-funktion med infrarød varme gør, at du undgår overophedning af håret. Desuden er hårtørreren meget kraftfuld, og tørrer derfor håret hurtigt, så du ikke slider unødigt på det. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 899,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Pro Dryer

Meget kraftfuld motor, Varmebeskyttelse bevarer fugtindholdet, Plejende ionfunktion, 2 medfølgende smalle mundstykker HPS920/00 Find lignende produkter

Professionelt resultat med mindre slitage på håret

 • Mindre slitage med Style&Protect-mundstykket

  Mindre slitage med Style&Protect-mundstykket

  Style&Protect-mundstykket er kun 6 mm bredt, så du får optimal præcision og en bedre stylingeffekt. Samtidig beskytter teknologien i denne hårtørrer håret mod overophedning. Også selv om hårtørreren holdes direkte ned mod håret, slippes overflødig varme ud.

 • Den bedste tørretemperatur med ThermoProtect-temperatur

  Den bedste tørretemperatur med ThermoProtect-temperatur

  ThermoProtect-temperaturen giver optimal tørretemperatur og giver yderligere beskyttelse mod overophedning af håret. Med den samme kraftige luftstrøm får du de bedste resultater på en skånsom måde.

 • Kraftfuld luftstrøm

  Kraftfuld luftstrøm

  Hårtørreren har 2.300 W, hvilket gør, at luftstrømmen altid er kraftfuld. Kombinationen af høj effekt og hastighed gør det nemt at tørre og sætte håret hurtigt.

 • Mere pleje med ion-behandling giver skinnende hår uden krus

  Mere pleje med ion-behandling giver skinnende hår uden krus

  Ionisk behandling giver mulighed for antistatisk tørring. Negativt ladede ioner eliminerer statisk elektricitet og behandler og glatter porerne i håret for at forstærke hårets glans. Resultatet er blødt og smukt skinnende hår uden krus.

 • Hårtørrer med infrarød varme og keramisk teknologi

  Hårtørrer med infrarød varme og keramisk teknologi

  Det keramiske element udsender langtrækkende infrarød varme, som er en skånsom varme, der tørrer håret indefra og beskytter håret mod udtørring, uden at det går ud over hastigheden eller effektiviteten.

 • Bygget til at holde længe

  Bygget til at holde længe

  Motoren i denne hårtørrer er udviklet til salonbrug. Den har en længere levetid end konventionelle motorer, og hårtørreren er utroligt holdbar. Desuden tørrer Philips Pro Hårtørrer håret utroligt hurtigt som følge af den kraftige luftstrøm.

 • 3 meter lang ledning

  3 meter lang ledning

  Ledningslængden på 3 m, som også bruges i salonerne, giver større fleksibilitet og gør det nemmere at bruge hårtørreren.

 • *2 års garanti plus 3 år ved registrering online

  *2 års garanti plus 3 år ved registrering online

  Philips Pro Hårtørrer har gennemgået grundige tests for at kunne garantere ydelse og holdbarhed og er omfattet af en garanti på hele 5 år, hvis du registrerer produktet online.

 • 6 fleksible indstillinger

  Philips Pro Hårtørrer har seks fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger, som gør, at du har fuld kontrol over din styling.

 • Koldluftsfunktion

  Afslut med kold luft for at fiksere frisuren. Hold knappen CoolShot inde for en intensiv kold luftstrøm, der fikserer frisuren efter styling.

 • 2 stk. fønmundstykker (6 mm og 8 mm) for perfekt stylin

  De smallere mundstykker gør, at du kan centrere luften og tørre håret hurtigere og mere kontrolleret. De to medfølgende mundstykker er 6 mm og 8 mm brede for perfekt styling.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i