Pro Dryer

  Professionel ydeevne med mindre skade

  Philips Pro-hårtørrer med 2300 W for hurtig tørring med mindre skade - takket være det innovative og unikke Style&Protect-fønnæb, som forhindrer overophedning af håret, mens den samme gode stylingevne bevares. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 899,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Pro Dryer

2300 W, Vekselstrømsmotor - 120 km/t, Ionisk pleje, Style & Protect-mundstykke HPS920/00 Find lignende produkter

Professionel ydeevne med mindre skade

 • Mindre skade med Style & Protect-fønnæb

  Mindre skade med Style & Protect-fønnæb

  Det innovative og unikke Style&Protect-fønnæb er udviklet til at muliggøre præcis styling af håret med 6 mm fønnæbbet samtidig med, at håret plejes. Når håret styles med et tyndt fønnæb, kommer det meget tæt på håret og berører nogle gange håret. Der nås temperaturer på op til 180 grader C, og håret skades ved overophedning. Style&Protect-fønnæbbet åbner flappen, når håret bliver for varmt, hvilket afleder overdreven varme og giver bedre styling.

 • Den bedste tørretemperatur med ThermoProtect-temperatur

  Den bedste tørretemperatur med ThermoProtect-temperatur

  ThermoProtect-temperaturen giver optimal tørretemperatur og giver yderligere beskyttelse mod overophedning af håret. Med den samme kraftige luftstrøm får du de bedste resultater på en skånsom måde.

 • Professionelle 2300 W giver fantastiske stylingresultater

  Professionelle 2300 W giver fantastiske stylingresultater

  Denne 2300 W professionelle hårtørrer skaber en kraftfuld luftstrøm. Kombinationen af kraft og hastighed gør det nemmere og hurtigere at tørre og style dit hår.

 • Mere pleje med ion-behandling giver skinnende hår uden krus

  Mere pleje med ion-behandling giver skinnende hår uden krus

  Ionisk behandling giver mulighed for antistatisk tørring. Negativt ladede ioner eliminerer statisk elektricitet og behandler og glatter porerne i håret for at forstærke hårets glans. Resultatet er blødt og smukt skinnende hår uden krus.

 • Mere pleje med keramisk teknologi, der giver infrarød varme

  Mere pleje med keramisk teknologi, der giver infrarød varme

  Det keramiske element udsender langtrækkende infrarød varme, som er en skånsom varme, der tørrer håret indefra og beskytter håret mod udtørring, uden at det går ud over hastigheden eller effektiviteten.

 • Professionel vekselstrømsmotor øger levetiden med 50 %

  Professionel vekselstrømsmotor øger levetiden med 50 %

  Denne type motor er udviklet særligt med henblik på det professionelle marked og giver dig adskillige fordele. Den vigtigste er den forlængede levetid i forhold til almindelige motorer, der øger levetiden med 50 %. Desuden har den også en mere kraftfuld luftstrøm, hvilket betyder at denne hårtørrer kan tørre 55 % hurtigere* end andre hårtørrere med vekselstrømsmotor. *i forhold til forgængeren HP4997

 • 120 km/t tørrehastighed til hurtig tørring

  120 km/t tørrehastighed til hurtig tørring

  Denne hårtørrer når en tørrehastighed på op til 120 km/t, hvilket giver en 50 % hurtigere tørring end andre hårtørrere.* *i forhold til forgængeren HP4997

 • Salongodkendt 3 m ledning

  Salongodkendt 3 m ledning

  Den salongodkendte ledningslængde på 3 m giver en øget fleksibilitet og nem håndtering, så du kan bruge hårtørreren overalt, du ønsker.

 • *2 års garanti, plus 3 år ved online-registrering

  *2 års garanti, plus 3 år ved online-registrering

  Dette produkt er blevet testet grundigt for at sikre professionel ydeevne og en langvarig garanti på 5 år.

 • Seks fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger giver fuld kontrol

  Den nødvendige hastighed og temperatur kan nemt justeres, så du får det perfekte resultat. Seks forskellige indstillinger sikrer fuld kontrol over præcis og skræddersyet styling.

 • Kold luftstrøm for at style håret

  CoolShot-knappen er en vigtig professionel funktion, der giver et intenst skud kold luft. Den bruges efter stylingen til at færdiggøre og "sætte" frisuren.

 • 2 tynde (6 mm og 8 mm) fønnæb til perfekt styling

  Perfekte stylingresultater med et fønnæb til ethvert behov - 6 mm til præcis styling med maksimal pleje og 8 mm mundstykke til perfekt børstning og polering af håret.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i