Jamie Oliver HomeCooker

  Jamie Oliver HomeCooker

  Måltider lavet fra bunden, selv på de travleste dage

  Jamie Oliver HomeCooker giver dig et par ekstra hænder i køkkenet. Tilbered nemt dine hjemmelavede måltider fra bunden, og hav en ting mindre at fokusere på. Den skærer, tilbereder og rører rundt for dig, så du kan nyde andre ting, du synes om. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Jamie Oliver HomeCooker

1500 W, Røremaskine, bakker, Hakke/skære/rivetårn HR1050/90 Find lignende produkter

Måltider lavet fra bunden, selv på de travleste dage

Den skærer, tilbereder og rører rundt for dig

 • Unik kombination for et perfekt resultat

  Unik kombination for et perfekt resultat

  Den unikke kombination af automatisk omrøring, perfekt temperatur og QuickSet-timeren giver dig alt det, du har brug for til at tilberede måltider fra bunden, selv på dine travleste dage.

 • Automatisk omrøringsteknologi

  Automatisk omrøringsteknologi

  Nænsom, konstant omrøring takket være AutoStir-teknologi, som ikke kun sikrer, at ingredienserne brunes jævnt - smagen af ingredienserne bliver også fremhævet og gør retten mere lækker.

 • Altid præcis den temperatur, du har brug for

  Altid præcis den temperatur, du har brug for

  Apparatet er perfekt til en lang række retter, fra morgen- til aftensmåltider. Du kan smelte, simre, koge, dampe og stege. Så kan du tilberede lækre langsomt tilberedte retter som f.eks. stuvninger, dejlige kødretter og din egen friske og sunde pastasauce, som dine børn vil elske. Det er også nemt at tilberede en hjemmelavet suppe, stegte kartofler eller en perfekt tilberedt risotto og paella. Du kan vælge den helt rigtige temperatur, takket være den perfekte temperaturteknologi (mellem 40 og 250 grader C), indstille timeren på kontrolpanelet, og tænde for omrøringstilbehøret, så gør HomeCooker alt det hårde arbejde for dig.

 • Timer op til 99 minutter, med klar-signal

  Timer op til 99 minutter, med klar-signal

  Med QuickSet-timeren kan du nemt indstille det præcise klokkeslæt. Timeren kan tælle ned og op i sekunder, op til 99 minutter. Når tiden er gået, giver HomeCooker dig flere gange et bip-signal.

 • Pasta-indsats, dampningskurv og bakke til forskellige opskrifter

  Pasta-indsats, dampningskurv og bakke til forskellige opskrifter

  Sammen med HomeCooker får du dette ekstra tilbehør; pasta-indsats, dampningskurv og bakke. Dette tilbehør vil give dig endnu mere variation i din madlavning, så du kan lave mange forskellige retter.

 • Jamie Oliver-opskriftsbog fyldt med variation og inspiration

  Jamie Oliver-opskriftsbog fyldt med variation og inspiration

  Jamie Oliver har skrevet flere lækre opskrifter kun til HomeCooker-opskriftsbogen , som er fyldt med variation og inspiration. Prøv selv disse smagfulde og lækre opskrifter! Få endnu flere af Jamie Olivers HomeCooker-opskrifter online via www.philips.com/homecooker.

 • Automatisk slukning

  Automatisk slukning

  Når den tid, du har angivet, er gået, slukkes HomeCooker automatisk. Temperaturen sænkes, hvilket hjælper med til at forhindre, at dine mad brænde på eller koger over.

 • Udskæring og snitning direkte i gryden

  Udskæring og snitning direkte i gryden

  Med hakke/skære/rivetårnet kan du skære og snitte direkte i gryden. Den leveres med 5 forskellige knive, der gør det muligt at snitte i 2 størrelser (tykke og tynde skiver), rive i 2 størrelser (middel og grov) og skære julienne. Kan også bruges alene til at lave salater.

 • 2 hastigheder til udskæring og snitning

  2 hastigheder til udskæring og snitning

  Du kan vælge, hvilken hastighed du har brug for til udskæring, afhængigt af den ret eller opskrift du laver. Til at skære julienne skal du bruge hastighed 1, og til snitning/rivning skal du bruge hastighed 1 til bløde ingredienser som f.eks. svampe og hastighed 2 til hårde ingredienser som f.eks. gulerødder og salami.

 • Dele, der tåler opvaskemaskine og gør rengøringen nem

  Dele, der tåler opvaskemaskine og gør rengøringen nem

  Hvis du vil optimere din tid i køkkenet, kan du trygt stille gryden, låget, røremaskinen og dampfadene i opvaskemaskinen.

 • 5 forskellige indsatser, der snitter, river og skærer julienne

  Hakke/skære/rivetårnet leveres med 5 forskellige skæreindsatser, der gør det muligt at snitte 2 størrelser (tykke og tynde skriver), rive i 2 størrelser (middel og grov) og skære julienne.

 • XL-påfyldningsrør til alle dine ingredienser

  XL-påfyldningsrør (76 x 50 mm) giver dig mulighed for at bruge alle slags ingredienser, uden at skulle skære dem i småstykker, før de kommes i påfyldningsrøret.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i