Madtilberedning
Saftpresser
500W QuickClean-saftpresse, 1,5 l med drypstop-funktion

Viva Collection Saftpresser - Compact

500 watt, Quick Clean - rengøring på 1 min, Pres op til 1, 5 l juice på én gang, Drypstop-funktion HR1836/00 Find lignende produkter
 • Optimalt juiceudbytte. Minimalt besvær.

  Viva Collection

  Saftpresser - Compact

  HR1836/00 Find lignende produkter

  Masser af frisk frugt og grøntsager er vigtigt for vores sundhed og velvære. Men det kan være svært at få nok grøntsager i løbet af dagen. Da vi designede Philips Viva saftpresseren havde vi fokus på at gøre det så nemt som muligt at presse juice. Saftpresseren er kun halvt så stor som vores tidligere modeller*, så du kan lade den stå på køkkenbordet, eller nemt opbevare den i et skab. Takket være saftpresserens design og de glatte overflader kan rengøringen gøres inden for ét minut. Mere juice, mindre besvær - nemt og hurtigt! Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 799,00
 • Optimalt juiceudbytte. Minimalt besvær.

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download
 • Optimalt juiceudbytte. Minimalt besvær.

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Optimalt juiceudbytte. Minimalt besvær.

Kompakt alt-i-én-design

 • Kompakt juicer, der altid er ved hånden på dit køkkenbord

  Denne juicer er i halv størrelse* og optager ikke meget plads. Du kan lade den stå på køkkenbordet eller nemt opbevare den.

 • Pres direkte i glasset

  Philips saftpresser Viva Compact har en integreret hane, der gør det nemt at presse juicen direkte i glasset (maks. 12 cm i højden). Placer glasset direkte under hanen, så er du klar til at presse juicen.

 • Pres op til 1,5 l juice ad gangen

  Vil du lave juice til hele familien på én gang? Philips saftpresser Viva Compact har et innovativt design, der gør det muligt at lave op til 1,5 liter juice på én gang uden at tømme frugtkødsbeholderen.

 • QuickClean - hurtig rengøring inden for ét minut

  Mange saftpressere er besværlige at rengøre, hvilket resulterer i, at man efter et stykke tid holder op med at anvende apparatet. Dette problem har Philips løst. Saftpresseren er meget nem at rengøre takket være designet med glatte og polerede overflader uden hjørner og sprækker. Rengøringsfunktionen skyller hurtigt og effektivt uønskede fibre væk fra låget og gør sien nemmere at rengøre.

 • QuickClean-si

  En masse frugtkødsfibre kommer normalt i klemme i sien, hvilket gør den meget vanskelig at rengøre. Takket være den innovative QuickClean-teknologi er alle overflader af sien glatte, hvilket hjælper dig med at fjerne fibrene med en almindelig køkkensvamp.

 • Alt frugtkødet samles et sted

  Frugtkødet samles kun der, hvor det bør være: i frugtkødsbeholderen på din Philips-saftpresser. Det betyder, at der ikke skal fjernes frugtkød fra andre dele, fx låget.

 • Glatte og polerede overflader, som er nemme at rengøre

  Viva Compacts si har en helt glat overflade, så du nemt kan fjerne rester med en køkkensvamp - uden at skrubbe med en opvaskebørste.

 • Transparent låg og beholder

  Saftpresserens overflader er transparente så du kan se, når maskinen deler og presser alle ingredienser, en funktion, som børnene elsker! Du kan også se, når beholderen er fuld og skal tømmes.

 • Drypstop holder køkkenbordet rent

  Drypstoppet forhindrer, at saftpresseren drypper, så køkkenbordet forbliver rent. Drypstopstuden er meget nem at rengøre, da den er aftagelig og kan gå i opvaskemaskinen.

 • Alle aftagelige dele kan vaskes i opvaskemaskinen

  Alle overfladerne i saftpresseren Viva Compact er glatte og lette at rengøre. For at gøre rengøringen endnu nemmere og hurtigere kan alle aftagelige dele vaskes i opvaskemaskine.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Sammenlignet med Avance Collection-juiceren HR1869/70, HR1869/71, HR1869/73

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i