Daily Collection

  Foodprocessor

  Spar plads og arbejde

  Spar plads, besvær og tid med Philips-foodprocessoren HR7625/70-foodprocessoren i lodret design. Den er utrolig kraftfuld og multifunktionel og kan tilberede alle slags ingredienser på få sekunder! Med blender. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Daily Collection Foodprocessor

500 W, Kompakt 2-i-1-design, 2 L skål HR7625/70 Find lignende produkter

Spar plads og arbejde

Ultrakompakt foodprocessor med blender

 • Alle tilbehørsdelene kan opbevares i skålen

  Alle tilbehørsdelene kan opbevares i skålen

  Med MicroStore kan du nemt opbevare alle tilbehørsdelene i skålen.

 • 2 hastigheder og pulse

  2 hastigheder og pulse

  Philips-foodprocessoren har to hastigheder til hårde eller bløde ingredienser, samt en pulsfunktion til f.eks. at snitte hvidløg eller knuse is.

 • 500 W motor til håndtering af store mængder og tung æltning

  500 W motor til håndtering af store mængder og tung æltning

  Med en motor på 500 W plus 2 hastigheder og en pulse-knap kan du vælge den hastighed, der giver det bedste resultat

 • Nem udførelse af over 25 funktioner

  Nem udførelse af over 25 funktioner

  Foodprocessoren leveres med 7 tilbehørsdele til at udføre mere end 25 funktioner. Tilbehøret, der kan gå i opvaskemaskinen, består af en æltedel til at blande dej og til tung æltning, en hakkekniv af rustfrit stål til at tilberede kød og grøntsager, metalskiver til mellemfin rivning og til granulering, en brudsikker 1,5 l blender til at blende, knuse og røre rundt i forskellige ingredienser samt en piskeskive til tilberedning af f.eks. flødeskum og mayonnaise.

 • Det lodrette design fylder 35% mindre på køkkenbordet

  Det særlige lodrette design betyder, at maskinen står på 35% mindre plads i forhold til en almindelig foodprocessor og derfor fylder meget lidt på bordet. Dette betyder, at der nu kan blive plads til en foodprocessor i selv det mindste køkken.

 • Inklusive blender

  Foodprocessoren leveres med 7 tilbehørsdele, der kan udføre 28 funktioner: Knivenhed i rustfrit stål til at hakke, røre, piske, smuldre, skære, mose, finhakke og mikse samt udføre (tung) æltning. Medium snitteskive til frugt og grøntsager. Medium riveskive til frugt, grøntsager og ost. Piskeskive til at piske, røre og emulgere. Granuleringsskive til granulering af kartofler. Blender til at blende, knuse, skumme, pulverisere, udføre (kraftig) purering, homogenisere, formale, ryste og omrøre.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i