Lyd og billede
Hjemmebiograflyd
SoundBar
Virtual Surround SoundBar-højttaler

SoundBar-højttaler

Virtual Surround, Ekstern subwoofer, Opt, Coax, Aux-indgang, lydindgang, Bluetooth® HTL2160S/12 Find lignende produkter
 • Kraftfuld lyd til ethvert TV

  SoundBar-højttaler

  HTL2160S/12 Find lignende produkter

  Fyld dit hjem med fantastisk trådløs musik via Bluetooth. Ikke blot som perfekt supplement til dit TV eller din hjemmebiograf, men også til din spillekonsol og MP3-afspiller. Kom i gang med at nyde film og musik med kvalitetslyd med Virtual Surround Sound. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Kraftfuld lyd til ethvert TV

med subwoofer

 • Trådløs musikstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikationsteknologi til korte afstande, der er både stabil og energieffektiv. Teknologien gør det nemt at oprette trådløs forbindelse til andre Bluetooth-enheder, så du kan afspille din yndlingsmusik fra enhver smartphone, tablet eller bærbar PC, herunder iPod eller iPhone med en Bluetooth-aktiveret højttaler.

 • Virtual Surround Sound for en realistisk filmoplevelse

  Philips Virtual Surround Sound frembringer fyldig og overvældende surround-lyd fra et system med under fem højttalere. Meget avancerede rumlige algoritmer genskaber troværdigt de lydmæssige egenskaber, der optræder i et ideelt 5.1-kanals miljø. Enhver kvalitetsstereokilde forvandles til en virkelighedstro multikanals surround-lyd. Der er ikke brug for at købe ekstra højttalere, ledninger eller højttalerstandere for at nyde lyd, der fylder rummet.

 • Lydindgang til at nyde musik fra iPod/iPhone/MP3-afspiller

  Lydindgang giver dig mulighed for nemt at afspille din musik direkte fra din iPod/iPhone/iPad, MP3-afspiller eller bærbare PC via en enkel tilslutning til din hjemmebiograf. Du tilslutter ganske enkelt din lydenhed til lydindgangsstikket for at nyde din musik med den uovertrufne lydkvalitet fra Philips-hjemmebiografsystemet.

 • Dolby Digital giver den ultimative filmoplevelse

  Dolby Digital, verdens førende digitale multi-kanal lydstandarder, bygger på de samme principper, som det menneskelige øre anvender til behandling af lyd. Du oplever en fantastisk surround-lyd af høj kvalitet med en realistisk rumvirkning.

 • Få glæde af MP3/WMA-musik fra dine transportable USB-enheder

 • Lav profil, så den passer perfekt foran dit TV

 • Ekstern subwoofer gør handlingen ekstra spændende

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i