Sonicare

  Philips Sonicare TongueCare+

  Tungebørster

  Tungebørste, der kan klikkes på

  Gør din Philips Sonicare tandbørste til en sonisk drevet tungerenser på et øjeblik. Med 240 specialdesignede MicroBristles dybderenser TongueCare+ tungebørsten din tunge og påfører den bakteriedræbende BreathRx tungespray Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare TongueCare+ Tungebørster

Pakke med 2 stk., Klik på, Latexfri HX8072/80 Find lignende produkter

Tungebørste, der kan klikkes på

240 MicroBristles sikrer skånsom, grundig rensning

 • 240 MicroBristles sikrer skånsom, grundig rensning

  240 MicroBristles sikrer skånsom, grundig rensning

  Med 240 MicroBristles i gummi er TongueCare+ tungebørsten specialdesignet til at rengøre din tunges bløde og porøse overflade. De fleksible MicroBristles tilpasser sig og renser skånsomt omkring kanter og riller for at fjerne bakterieaflejringer og påføre vores bakteriedræbende BreathRx tungespray dybere. Den kompakte form giver mulighed for behagelig rengøring af hele tungen.

 • Fra tandbørste til tungerenser med et enkelt klik

  Fra tandbørste til tungerenser med et enkelt klik

  TongueCare+ tungebørster forvandler hurtigt din Philips Sonicare-tandbørste til en sonisk drevet tungerenser. Hver tungebørste klikkes fast på din Philips Sonicare tandbørste lige som et almindeligt børstehoved. Disse innovative tungebørster er enkle at bruge, udskifte og rengøre, og de er kompatible med alle Philips Sonicare tandbørstenhåndtag, der kan klikkes på, så det kunne ikke være nemmere at gøre tungerengøring til en del af din daglige mundplejerutine. Den passer til alle Philips Sonicare-tandbørstehåndtag undtagen: PowerUp Battery og Essence.

 • Nå nemt alle steder på tungen

  Nå nemt alle steder på tungen

  For at få tungen virkeligt ren skal du kunne nå alle steder. Takket være den ergonomiske form kan du nemt det med TongueCare+ tungebørsten. Det lille og fleksible hoved gør det nemt at fjerne bakterier, der skaber dårlig ånde, i hvert eneste hjørne.

 • En Philips Sonicare rensning af tungen

  En Philips Sonicare rensning af tungen

  TongueCare+ er den eneste tungerenser med Philips Sonicare, som fjerner bakterier, der skaber dårlig ånde, for hvert strøg. 31.000 vibrationer pr. minut nedbryder aflejringer på tungen, fjerner bakterier, der skaber dårlig ånde, og fører de bakteriedræbende ingredienser i BreathRx tungesprayen dybere ned. Takket være Philips Sonicare teknologien føles tungen renere, og din ånde forbliver frisk i længere tid.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i