Sonicare AirFloss Ultra - Rent mellem tænderne på 60 sekunder

med 1 mundstykke HX8331/01 Find lignende produkter
Sonicare
 • Nemmere og hurtigere end almindelig tandtråd

  Sonicare

  AirFloss Ultra - Rent mellem tænderne på 60 sekunder

  HX8331/01 Find lignende produkter

  Lige så vigtigt som at børste tænderne er det at rengøre ordentligt imellem dem. Det er et faktum, at 20-40 % af tændernes overflade er mellem tænderne. Men mange synes, det er besværligt at rengøre med tandtråd, og mange opgiver det ganske enkelt. Den unikke teknologi i AirFloss Ultra presser mikrodråber af luft og vand eller mundskyl ind mellem tænderne under højt tryk, hvilket rengør og fjerner plak meget effektivt. AirFloss Ultra er klinisk dokumenteret lige så effektiv som tandtråd, men er mindre tidskrævende og nemmere at bruge. Det gør det nemt at opbygge en sund vane. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nemmere og hurtigere end almindelig tandtråd

Skræddersyet til brugere, der ikke bruger tandtråd regelmæssigt

 • Hvorfor skal man rengøre mellem tænderne?

  Hvorfor skal man rengøre mellem tænderne?

  Hvis man ikke rengør mellem tænderne, samles der bakterier, som medfører dårlig ånde og blødende tandkød (tandkødsbetændelse). Blødende tandkød gør det let for bakterierne i munden at trænge ud i kroppens blodomløb. Ifølge Philips Sonicares seneste SIFO-undersøgelse har mere end 40 % af befolkningen blødende tandkød mindst en gang om måneden. De fleste betragter ikke blødende tandkød som noget farligt, men det er dokumenteret, at tilstanden har en indflydelse på vores mest almindelige hjertesygdomme, f.eks. blodpropper i hjertet.

 • Fjerner op til 99,9 % af plakken***

  Fjerner op til 99,9 % af plakken***

  I en undersøgelse af patienter med mild til moderat tandkødsbetændelse fjernede AirFloss Ultra op til 99,9 % af plakken fra de behandlede områder. I undersøgelsen blev der anvendt et antibakterielt mundskyllemiddel.

 • Hjælper til med at forebygge huller i tænderne, hvor det er svært at komme til

  Hjælper til med at forebygge huller i tænderne, hvor det er svært at komme til

  Ved at fjerne plak, som man ikke rammer under tandbørstningen, hjælper AirFloss Ultra til med at forhindre, at der opstår huller på svært tilgængelige steder i din mund.

 • Teknologi med lufttryk og mikroskopiske dråber

  Teknologi med lufttryk og mikroskopiske dråber

  De klinisk dokumenterede resultater er mulige takket være luft- og mikrodråbeteknologien, der rengør lige så effektivt mellem tænderne som tandtråd.

 • Mundstykke med høj ydeevne

  Mundstykke med høj ydeevne

  Det nye AirFloss Ultra-mundstykke med høj ydeevne forstærker effekten af vores luft- og mikrodråbeteknologi, så den bliver mere effektiv end nogensinde før.

 • Indstil strålen efter behov og ønske

  Indstil strålen efter behov og ønske

  Du kan tilpasse strålen i AirFloss Ultra med enkelt, dobbelt eller tredobbelt pust for hvert tryk på aktiveringsknappen.

 • Rent mellem tænderne på kun 60 sekunder!

  Rent mellem tænderne på kun 60 sekunder!

  Med AirFloss Ultra kan du rengøre hele munden på mindre end 60 sekunder om dagen. Vælg pustefrekvens (enkelt, dobbelt eller tredobbelt), hvis du ønsker at benytte den automatiske indstilling. Eller vælg pustefrekvensen manuelt ved selv at aktivere knappen (trykke og slippe).

 • En ren og frisk mund styrker selvtilliden

  En ren og frisk mund styrker selvtilliden

  Fyld beholderen på håndtaget op med mundskyl eller postevand, ret spidsen mod mellemrummet mellem tænderne, og tryk på knappen. Kan anvendes sammen med antibakterielt mundskyl for en ekstra frisk følelse.

 • En nem måde at starte en sund vane på

  En nem måde at starte en sund vane på

  Rensning mellem tænderne er meget vigtigt for den generelle mundsundhed. AirFloss gør det nemt at rense dybere mellem tænderne og hjælper til at udvikle en sund vane.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • * ved brug sammen med en manuel tandbørste og anti-mikrobiel mundskyllemiddel hos patienter med mild til moderat tandkødsbetændelse. AirFloss er udviklet til at hjælpe brugere, der ikke bruger tandtråd regelmæssigt, med at udvikle en sund daglig vane med at huske at rense mellem tænderne. Du kan få yderligere oplysninger under fanen Support.
 • * * I en laboratorieundersøgelse kan de faktiske resultater i munden variere.
 • eller pengene tilbage

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i