Sonicare

  Philips Sonicare DiamondClean

  Sonisk eltandbørste

  Hvidere og sundere tænder resten af livet

  Prisbelønnet design, exceptionel rengøring, DiamondClean er Sonicares mest eksklusive eltandbørste. Vores soniske teknologi i kombination med diamantformede børstestrå polerer effektivt misfarvede tænder. Kliniske tests dokumenterer synligt hvidere tænder allerede efter én uges brug. DiamondClean oplades i et stilrent glas, som giver dit badeværelse et ekstra touch af elegance. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare DiamondClean Sonisk eltandbørste

Hvidere tænder på 1 uge, 3 ugers batteritid, Induktionsopladning i glas, Rose gold-udgave HX9312/04 Find lignende produkter

Hvidere og sundere tænder resten af livet

Bedste soniske Philips Sonicare-tandbørste til blegning

 • Fjerner op til 7 gange mere plak end en manuel tandbørste

  Fjerner op til 7 gange mere plak end en manuel tandbørste

  Fjerner op til 7 gange mere plak fra områder, der er svære at nå, end en manuel tandbørste. Kun to ud af ti mennesker i Norden bruger i dag eltandbørste. Det forstår vi ikke. Særligt når tandlæger og tandlægeforeningen anbefaler brug af eltandbørste frem for almindelig tandbørste. Med Sonicares eltandbørste får du flere børstebevægelser pr. minut, end hvad du får med din manuelle tandbørste på en måned. Vores soniske teknologi presser vand og tandpasta ind mellem tænderne og ind under tandkødskanten. Derved rengøres skånsomt og effektivt, ikke kun tandoverfladen.

 • Bleger tænderne mere end 2x bedre end en manuel tandbørste

  Bleger tænderne mere end 2x bedre end en manuel tandbørste

  Denne Philips Sonicare-tandbørste bleger tænderne mere end 2 gange bedre end en manuel tandbørste på kun 1 uge. Fjerner op til 100% flere pletter, så du får hvidere tænder på blot 1 uge.

 • Giver sundere tandkød på blot to uger

  Giver sundere tandkød på blot to uger

  Munden er "døren" til resten af kroppen, og en god mundhygiejne gavner ikke kun munden og tænderne, men hele kroppen og dermed vores almene velbefindende. Ud over at få hvidere tænder og en friskere ånde, er der også en dokumenteret sammenhæng mellem utilstrækkelig mundhygiejne og nogle af de mest almindelige hjerte-kar-sygdomme. Sonicare har udviklet børstehovedet, så det er tilpasset dine behov, alt efter om du ønsker at fokusere på hvidere tænder, fjernelse af plak eller sundere tandkød.

 • DiamondClean-tandbørstehoved

  DiamondClean-tandbørstehoved

  DiamondClean tandbørstehoveder, Philips Sonicare børstehoved med den bedste blegning, har diamantformede børstehår, der effektivt og skånsomt fjerner overfladepletter og plak. Fjerner misfarvninger fra kaffe, te, rødvin, cigaretter og tobak på blot én uge.

 • Dobbelt opladningssystem: Opladning i glas og rejseetui.

  Dobbelt opladningssystem: Opladning i glas og rejseetui.

  1) Opladning i glas - Du skal blot sætte den elektriske Philips Sonicare-tandbørste i glasset for at oplade. Kan også bruges til at skylle munden efter børstning. 2) Opladning i rejseetui - Tilsluttes til den bærbare pc via USB eller oplades med stikkontakten. Giver dig mulighed for at tage DiamondClean med hvor som helst.

 • Sonicare dynamisk børstning presser væske ind mellem tænderne

  Sonicare dynamisk børstning presser væske ind mellem tænderne

  Sonicare-teknologien, som vi bruger i alle vores eltandbørster, er inspireret af tandplejen. Philips har forsket i og udviklet produkter til mundpleje i mere end 20 år. Vi er det hurtigst voksende eltandbørstemærke og har 25 millioner tilfredse Sonicare-brugere verden over. Det unikke ved Sonicares teknologi er, at den når helt ind mellem tænderne og ind under tandkødskanten. De højfrekvente, glidende bevægelser presser vand og tandpasta ind mellem tænderne, hvilket på én gang giver en effektiv og skånsom rengøring.

 • Timere hjælper med at fremme grundig børstning

  Timere hjælper med at fremme grundig børstning

  Quadpacer-intervaltimeren angiver, hvornår det er tid til at skifte til en anden fjerdedel af munden, mens Smartimer-funktionen hjælper dig med at opnå tandlægens anbefalede børstetid på to minutter.

Se alle specifikationer
 • baseret på to perioder af to-minutters børstetid om dagen, i standardtilstand

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i