Sonicare

  Philips Sonicare DiamondClean

  Hvidere tænder på 1 uge

  Hvidere og sundere tænder resten af livet

  Eltandbørsten Philips Sonicare DiamondClean Black hjælper dig med at få hvidere tænder på bare en uge. Den fjerner op til 7 gange mere plak end en manuel tandbørste. Unik glasoplader og eksklusivt rejseetui med USB-oplader medfølger. Test i 60 dage!DiamondClean Black fås i et maskulint sort design, som er prisbelønnet af magasinet Men’s Health (Grooming Award, 2012) og reddot Design Award (2012). ”Produktet råber ganske enkelt eksklusivitet og lækkert design, og på den front er sammenligningen med en Rolls Royce helt på sin plads”, skriver metroman.dk. Se alle fordelene

 • Hvidere og sundere tænder resten af livet

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare DiamondClean Hvidere tænder på 1 uge

5 indstillinger, 2 børstehoveder, Glasoplader, rejsetaske, Med poleringsfunktion HX9352/04 Find lignende produkter

Hvidere og sundere tænder resten af livet

Hvidere tænder. Sort maskulint design.

 • Fjern op til 7 gange mere plak med DiamondClean

  Fjern op til 7 gange mere plak med DiamondClean

  Klik DiamondClean-børstehovedet på, og få en frisk fornemmelse, der varer ved. Takket være de fleksible børstehår opnår du en dybdegående, men skånsom rengøring på svært tilgængelige steder samt fjernelse af plak, der er op til 7 gange bedre end en manuel tandbørste.

 • Et hvidere smil på 1 uge med vores DiamondClean-børstehoved

  Et hvidere smil på 1 uge med vores DiamondClean-børstehoved

  Klik vores DiamondClean-børstehoved på for nænsomt, men effektivt at fjerne pletter på overfladen. Tætsiddende centrale børstehår til fjernelse af pletter arbejder hårdt for at gøre dit smil dobbelt så hvidt på bare 7 dage.*

 • Giver sundt tandkød på blot 2 uger

  Giver sundt tandkød på blot 2 uger

  Med optimal rensning fra DiamondClean bliver tandkødet sundere på 2 uger. Fjernelse af op til Xx mere plak langs tandkødskanten i forhold til en manuel tandbørste giver dig det sundeste smil.

 • Vælg mellem 5 funktioner, herunder Polering og Sensitiv

  Vælg mellem 5 funktioner, herunder Polering og Sensitiv

  Med DiamondClean får du en opfriskende rensning hver dag. Vores 5 funktioner dækker alle dine behov: Rensefunktion – til enestående daglig rensning, Tandkødspleje – til skånsom massage af tandkødet, Polering – til at lysne smilet, Sensitiv – til nænsom, men effektiv rensning af følsomt tandkød og Hvid – den ideelle funktion til fjernelse af overfladepletter.

 • Rejseetui til USB-opladning og opladningsglas

  Rejseetui til USB-opladning og opladningsglas

  Dit luksusrejseetui med USB-tilslutning fungerer også som oplader, så du kan holde strøm, når du er på farten. Læg din tandbørste i etuiet, og slut til din bærbare eller en stikkontakt. Indeholder også en børstehovedholder for at sikre hygiejnen på rejsen. Ved opladning derhjemme passer det smarte opladerglas elegant ind på dit badeværelse og fungerer også som et glas til skylning efter børstning. Placer blot børsten i glasset. Du får to ugers almindelig brug fra en enkelt fuld opladning.

 • Vores unikke teknologi giver dig en effektiv, men nænsom rensning

  Vores unikke teknologi giver dig en effektiv, men nænsom rensning

  Kraftige soniske vibrationer forvandler tandpastaen til plakbekæmpende bobler og fordeler dem dybt ind mellem tænderne og langs tandkødskanten. På samme tid vil dine tænder opleve 31.000 nænsomme, men effektive børstebevægelser. Det svarer til én måneds manuel børstning på bare 2 minutter.

 • Timere opfordrer til grundig børstning i 2 minutter

  Timere opfordrer til grundig børstning i 2 minutter

  Det tager kun 2 minutter at børste tænderne grundigt. Vores QuadPacer fortæller dig, hvornår du har brugt den optimale mængde tid i hver del af munden, mens vores Smartimer signaler, når den samlede tid er gået. Sammen hjælper de dig med at nå den anbefalede børstetid hver gang.

 • Vinklet for at hjælpe dig med nem rensning af vanskelige områder

  Vinklet for at hjælpe dig med nem rensning af vanskelige områder

  Den unikke form på DiamondClean-tandbørstens håndtag kombineret med vores børstehoveder betyder, at selv besværlige steder, som f. eks. bag tænderne, får en grundig rensning.

 • Nemt startprogram opbygger din Philips Sonicare-rutine

  Nemt startprogram opbygger din Philips Sonicare-rutine

  Man skal lige vænne sig til at starte med noget nyt. Vores nemme startprogram giver dig mulighed for en nænsom, gradvist stigende børstestyrke de første 14 gange, du bruger din nye tandbørste.

 • Sikker og skånsom sikring af din mundhygiejne

  Sikker og skånsom sikring af din mundhygiejne

  Uanset dine specifikke behov kan du regne med en sikker tandbørstning med DiamondClean. Vores soniske teknologi er egnet til brug med bøjle, fyldninger, kroner og lakeringer, og den kan endda bruges ved den daglige behandling af tandkødslidelser.

Se alle specifikationer
 • *baseret på to perioder af to-minutters børstetid om dagen, i rensningstilstand

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i