SpeechMike Premium

  USB-diktatmikrofon

  Bedste optagelse i sin klasse

  SpeechMike Premium bringer diktafoner op på et helt nyt niveau. Hvad enten der er tale om den fritflydende præcisionsmikrofon i studiokvalitet, et mikrofongitter med optimeret struktur, indbygget støjreduktionsfilter eller den antimikrobielle overflade.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Bedste optagelse i sin klasse

med præcisionsmikrofon

 • Antimikrobielt kabinet og knapper sikrer hygiejnisk funktion

  SpeechMike Premiums kabinet og knapper er fremstillet af antimikrobielle syntetiske stoffer, så de beskyttes mod alle slags bakterier. Antimikrobielle materialer virker mod en lang række forskellige mikroorganismer som f.eks. bakterier (f.eks. pneumokok-baciller og multiresistente mikroorganismer som f.eks. MRSA), vira (f.eks. HIV, influenza osv.), svampe (f.eks. Aspergillus niger), eller alger. Den antimikrobielle virkning på SpeechMike Premium varer i mindst fem år.

 • Stregkodescanner sikrer strømlinet dokumentation

  Forbind kunde- eller patientdata med en optaget fil ved blot at scanne en stregkode (kun SpeechMike Premium-stregkodeenheder). De scannede oplysninger lægges automatisk sammen med diktatfilen, så dokumentationsprocessen strømlines. Alle identificerende oplysninger indtastes korrekt, så sikkerheden og potentialet for besparelser øges. Med SpeechMike Premium er det muligt at scanne stregkoder fra op til en afstand på 60 cm, den dobbelte afstand i forhold til den foregående.

 • Ergonomisk forme, så den passer perfekt i hånden

  Eftersom bageste diktatmikrofon er lige så vigtig som den forreste, lægger Philips vægt på at forme den på en sådan måde, at den passer perfekt til et menneskes hånd, og reducerer utilsigtet brug af knapperne. Udløseren og knappen “kommando” på bagkabinettet er specialudviklet, så de er præcis, hvor de skal være. Det har aldrig været en stationær diktafon, der er så ergonomisk som SpeechMike Premium.

 • Fritflydende og adskilt mikrofon sikrer præcis optagelse

  Mikrofonen i den nye SpeechMike Premium er adskilt fra kabinettet, så du får den mest fantastiske, krystalklare optagelse, der nogensinde er leveret af en stationær diktafon. Det helt nydesignede mikrofonophæng garanterer, at der stort set ikke optages nogen form for baggrunds-, berørings-, klik-, luft- eller strukturbåren støj. Denne teknik stammer fra studiomikrofoner for at sikre, at der ikke er nogen lydforvrængning overhovedet – og for at garantere fremragende talegenkendelse.

 • Frit konfigurerbare taster til et brugerdefineret workflow

  Med fire frit konfigurerbare funktionsknapper placeret i det nederste område på kontrolpanelet kan SpeechMike Premium yderligere brugerdefineres til enhver bruger og ethvert program. Arbejd, som du har lys til – en fordel, som kun Philips SpeechMike tilbyder.

 • Integreret bevægelsessensor slår lyden til mikrofonen fra, når den ikke er i brug

  Som følge af dets banebrydende teknologi leveres Philips SpeechMike Premium med en integreret bevægelsessensor, hvilket gør den til den første stationære diktafon, der kan betjenes ved, at du bevæger din hånd. Den registrerer, når den sættes på bordet, slår lyden til mikrofonen fra, og når den tages op, slås lyden til mikrofonen til igen. Der er masser af situationer, hvor denne funktion kan være særdeles nyttig; Tænk blot på et indgående telefonopkald eller en person, der træder ind på dit kontor. Derudover kan brugerdefinerede begivenheder programmeres, f.eks.til at sætte optagelsen på pause og til at fortsætte optagelsen.

 • Integreret støjreduktionsfilter giver perfekt optagekvalitet

  SpeechMike Premiums mikrofonområde er fremstillet af mange forskellige lag, så det lyder så klart og originalt som muligt. Et af disse lag er uld placeret over og under mikrofonkapslen. Ulden filtrerer lydforvrængning såsom lyden af smæld og susen fra. Dette garanterer perfekte resultater, selvom der dikteres tæt ind til mikrofonen.

 • Større højttalerområde sikrer førsteklasses afspilning

  Sammenlignet med sin forgænger er SpeechMike Premium udstyret med et højttalerområde i dobbelt størrelse, som gør det muligt at afspille optagelser i klar og sprød kvalitet.

 • Laserscannet, selvrensende trackball sikrer jævn drift

  SpeechMike Premium indeholder en indbygget trackball i rustfrit stål med høj præcision. Selvsmørende Teflon-lejer med stor slidstyrke garanterer jævn drift i hele dens levetid. I kombination med en laserscanner og selvrensende funktioner er trackball'en så præcis og holdbar som aldrig før. Desuden kan trackball'en endda tages ud af enheden efter rengøring, hvis det nogensinde skulle blive påkrævet.

 • Mikrofongitter i metal med optimeret struktur

  Et velkonstrueret mikrofongitter kan få en kvalitetsmikrofon som f.eks. den nye SpeechMike Premium til at udmærke sig endnu mere. De sekskantede huller brugt i metalgitteret har en tre gange mere åben overflade end sin forgænger og er specialudviklet til at lave krystalklare optagelser.

 • Optimeret betjeningspanel sikrer behagelig funktion

  Philips er skaber af designet med ergonomiske zoner. SpeechMike Premium er blevet testet og har ifølge brugerne den mest behagelige pasform i et menneskes hånd. Diktatzonen er optimeret, så tommelfingerbevægelser holdes på et minimum. De nødvendige knapper til de faktiske diktatfunktioner er anbragt centralt på det mest behagelige område for tommelfingeren, så perfekt ergonomi og ikke-trættende brug garanteres for brugeren. Mindre hyppigt anvendte funktioner er tydeligt arrangeret ovenfor og nedenfor. Alle anvendte knapper er udformet, så de giver så meget mærkbar feedback som muligt.

 • Poleret overflade til reduktion af uønsket berøringsstøj

  SpeechMike Premiums kabinet er fremstillet af polymer af høj kvalitet. Det er udstyret med en poleret overflade, og materialet har en metallak med perlemorsfinish, der giver metallisk effekt af høj kvalitet og gør den ikke-følsom over for berøringsstøj og fingeraftryk.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i