LED Inspection lamps

Kompakt lyspen

  LED Inspection lamps

  Kompakt lyspen

  Se bedre, arbejd bedre

  LED-inspektionslampen Penlight fra Philips er det perfekte værktøj til hurtigt inspektionsarbejde, der kombinerer LED-lyskilder i høj kvalitet og brugervenlighed i en kompakt udførelse. Se alle fordelene

 • Se bedre, arbejd bedre

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Inspection lamps Kompakt lyspen

5 x LED af høj kvalitet, 85 lm + 20 lm fokuslys, Op til 8 timers autonomi, Strøm fra AAA x 3 LPL18B1 Find lignende produkter

Se bedre, arbejd bedre

Bærbart inspektionsværktøj

 • Faldtest: 12 gange frit fald fra 1,5 m

  Faldtest: 12 gange frit fald fra 1,5 m

  Faldtest: 12 gange frit fald fra 1,5 m.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet giver op til 85 lumen

  LED-lyskilde af høj kvalitet giver op til 85 lumen

  Som internationalt markedsførende inden for bilbelysning har vi mange års erfaring og viden inden for belysning. Philips LED-arbejdslamper er udstyret med LED-lyskilder af høj kvalitet. Vores lysdioder kombinerer kraftig lysstyrke med en naturlig farvegengivelse, der forebygger træthed, mens du arbejder.

 • Fokuslys: 20 lm

  Fokuslyset sætter dig i stand til at se, hvad der er skjult for andre. Takket være det ekstra slanke design kan lampen føres ind i meget snævre hulrum, og den stærke LED-kilde vil oplyse det hele.

 • Overvind mørket med blødt naturligt lys

  De professionelle værkstedslamper fra Philips indeholder kraftfulde LED'er, der sikrer et intenst hvidt lys og en lysstærk, bred stråle, der kan overvinde mørket. det 6000 K hvide lys er designet til at optimere klarhed og synsfelt og forbedrer også den visuelle komfort, så du ikke bliver træt i øjnene under arbejdet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i