LED Inspection lamps

  Professionel, kompakt Penlight

  Se bedre, arbejd bedre

  Philips LED Penlight-inspektionslampen er det perfekte værktøj til hurtigt inspektionsarbejde, der kombinerer LED-lyskilder i høj kvalitet, vand- og støvbeskyttelse (IP54) og brugervenlighed i en kompakt udførelse. Se alle fordelene

 • Se bedre, arbejd bedre

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Inspection lamps Professionel, kompakt Penlight

6 x LED af høj kvalitet, 130 lm + 20 lm fokuslys, Op til 11 timers autonomi/AAA x 3, Vand- og støvtæt iht. IP54 LPL19B1 Find lignende produkter

Se bedre, arbejd bedre

Professionelt bærbart inspektionsværktøj

 • Vand- og støvtæt iht. IP54

  Vand- og støvtæt iht. IP54

  LED-arbejdslampen er vandtæt og i overensstemmelse med IP54.

 • Stor slagfasthed iht. IK07

  Stor slagfasthed iht. IK07
 • Fokuslys: 20 lm

  Fokuslyset sætter dig i stand til at se, hvad der er skjult for andre. Takket være det ekstra slanke design kan lampen føres ind i meget snævre hulrum, og den stærke LED-kilde vil oplyse det hele.

 • Modstandsdygtig over for kemiske stoffer og opløsningsmidler i værkstedet

  Ud over at modstå slag er kabinettet til vores arbejdslampe modstandsdygtigt over for vand, kemiske stoffer og opløsningsmidler i værkstedet.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet giver op til 130 lumen

  Som internationalt markedsførende inden for bilbelysning har vi mange års erfaring og viden inden for belysning. Philips LED-arbejdslamper er udstyret med LED-lyskilder af høj kvalitet. Vores lysdioder kombinerer kraftig lysstyrke med en naturlig farvegengivelse, der forebygger træthed, mens du arbejder.

 • Overvind mørket med blødt naturligt lys

  De professionelle værkstedslamper fra Philips indeholder kraftfulde LED'er, der sikrer et intenst hvidt lys og en lysstærk, bred stråle, der kan overvinde mørket. det 6000 K hvide lys er designet til at optimere klarhed og synsfelt og forbedrer også den visuelle komfort, så du ikke bliver træt i øjnene under arbejdet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i