LED Inspection lamps

Genopladelig RCH31 UV-lampe med dockingstation

  LED Inspection lamps

  Genopladelig RCH31 UV-lampe med dockingstation

  Se bedre, arbejd bedre

  Denne nye generation af genopladelige LED-arbejdslys er designet til alle vedligeholdelsesopgaver. Takket være et unikt, stødsikkert og fleksibelt hoved med højkvalitets LED'er og UV-detektor er der garanti for kraftigt lys under alle forhold. Se alle fordelene

 • Se bedre, arbejd bedre

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Inspection lamps Genopladelig RCH31 UV-lampe med dockingstation

LED af høj kvalitet, 350 lm, boost/150 lm, ECO, Ekstremt holdbart batteri, UV-lyslækagedetektor LPL34UVX1 Find lignende produkter

Se bedre, arbejd bedre

Genopladeligt, professionelt arbejdslys med UV

 • Stor slagfasthed iht. IK07

  Stor slagfasthed iht. IK07

 • Rødt "Find mig"-lys, når den er i standbytilstand

  Mist aldrig lampen igen med vores innovative "Find mig"-funktion. En rød LED gør din inspektionslampe synlig i standbytilstand uden at påvirke batteriuafhængigheden.

 • 90° fleksibelt lysmodul

  Philips RCH31 UV har et unikt og nyskabende 90° vendbart lysmodul, der sikrer 360° belysning.

 • Håndfri: 360° udtrækskrog og stærk magnet

  Udtrækskrogen, der kan justeres 360°, giver mulighed for at hænge RCH31 UV'en op overalt. Med dens stærke magnet kan du montere inspektionslampen sikkert på enhver overflade. Dermed har du begge hænder fri til at udføre din opgave.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet: 350 lm Boost-tilstand og 150 lm Eco-tilstand

  Philips RCH31 UV er udstyret med LED’er af høj kvalitet, der giver 350 lm lyseffekt i Boost-tilstand og 150 lm i Eco-tilstand, så du kan få øje på selv de mindste detaljer hvor som helst i mørket.

 • UV-lyslækagedetektor

  Denne LED-inspektionslampe har ikke blot en meget stærk lysstråle, den er også udstyret med en UV-lyslækagedetektor. Dette vil hjælpe dig med nemt at få øje på utætheder i klimaanlæg uden brug af yderligere værktøj. Hæld blot lækagesøgningsvæske i A/C-systemet, og utætheden vil komme til syne.

 • Beskyttet mod vand, støv og opløsningsmidler – IP54

  Vores RCH31 UV LED-inspektionslampe er modstandsdygtig over for vand, støv og opløsningsmidler og opfylder IP54-standarden.

 • Bred strålevinkel: 90°

  Den brede strålevinkel på 90° giver dig mulighed for at fokusere på en bestemt del, og den leverer lige netop den mængde lys, du har brug for.

 • 5 x længere levetid med nyt batteri

  RCH31 UV har en avanceret batteriteknologi. Batteriet holder 5 x længere end traditionelle, genopladelige batterier og giver 1500 opladninger i stedet for de normalt 300. Dette batteri holder hele din LED-inspektionslampes levetid!

 • Lang autonomi og superhurtig genopladning

  Med en lang autonomi på op til 8 timer i Eco-tilstand og superhurtig genopladning på mindre end 2,5 timer holder denne LED-inspektionslampe hele dagen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i