MatchLine

LED-farvekontrolprojektor PJH20

  MatchLine

  LED-farvekontrolprojektor PJH20

  Ægte farvematch. Designet til professionelle.

  Philips MatchLine PJH20 LED-arbejdslampen er perfekt til hurtige farvetjek og større lakeringsopgaver. To klare lystilstande hjælper dig med at få en flot finish. Og du kan nemt skifte mellem batteristrøm og strøm via kabel. Se alle fordelene

 • Ægte farvematch. Designet til professionelle.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

MatchLine LED-farvekontrolprojektor PJH20

Tilpasset ægte dagslys, 2300 lm, Boost/1200 lm, Eco, Genopladelig med et langt kabel, Høj modstandsdygtighed IK09/IP67 LPL39X1 Find lignende produkter

Ægte farvematch. Designet til professionelle.

Genopladelig LED-projektor til lakeringsværksteder

 • Tilpas farverne nemt, som arbejdede du i dagslys

  Med de nyeste Lumileds, Luxeon SMD LED-teknologi, udsender Philips MatchLine PJH20 et kraftigt hvidt lys, et højt farvegengivelsesindeks og farvetemperatur tilpasset ægte dagslys på 6000 K. Det betyder, at du med MatchLine PJH20 kan arbejde i dit malings-, polerings-, rengørings- eller klargøringsområde, som arbejdede du udendørs på en klar solskinsdag. Lyskilden er ikke kun designet til at give dig et klarere overblik. Det blødere hvide lys er også mere skånsomt mod øjnene og mindsker trætheden, mens du arbejder.

 • Et højt farvegengivelsesindeks på 92 fremhæver naturlige farver

  Jo højere farvegengivelsesindeks (CRI), jo nemmere er det at identificere den rigtige farve. Lyskilder med en lav CRI-værdi får nogle farver til at fremstå unaturlige. Lyskilder med en CRI på 90 eller derover er bedst til opgaver, der kræver den mest nøjagtige farvesammensætning. Med 48 Lumileds Luxeon LED'er udsender Philips MatchLine PJH20 lys med en CRI på 92. Med en kraftig lyskilde som denne kan du være sikker på at fremhæve den naturlige farve. Du kan derfor nemt og hurtigt finde frem til den farve, du har brug for, uden brug af et spektrometer. På den måde kan du overlade farvetilpasningsfejl til konkurrenterne.

 • Totrins lystilstand (2300/1200 lumen) til flere anvendelsesformål

  Med Philips MatchLine PJH20 kan du tilpasse lyseffekten afhængigt af dine behov. En kraftigere boost-tilstand giver 2300 lumen, hvilket er perfekt til belysning af et stort område, hvor du kan registrere naturlige farver eller kontrollere finere detaljer i et malerarbejde. Med den normale tilstand opnår du 1200 lumen, hvilket giver et klart, men blødere lys til det daglige arbejde og samtidig bevarer batteriets levetid.

 • 90° bred strålevinkel til belysning af hele arbejdsområdet

  Den brede strålevinkel på 90° belyser karrosseridele med et jævnt og ensartet lys. Du ser ikke blot de finere detaljer og opdager manglerne, du vil også kunne arbejde hen over et større område på én gang.

 • Matteringsfilteret reducerer genskær og mindsker belastningen af øjnene

  Når du skal kigge på en reflekterende overflade i stærkt lys i længere tid ad gangen, kan øjnene nemt blive trætte og irriterede. Philips MatchLine PJH20 fås med et matteringsfilter, der beskytter øjnene ved at reducere genskær og spejlagtige refleksioner. På den måde kan du arbejde mere bekvemt i længere tid.

 • Skift nemt mellem genopladelig og kabelforbundet strømkilde

  Ønsker du maksimal frihed til at bevæge dig rundt på værkstedet? Der er ikke noget problem. Træk blot stikket fra PJH20 ud af stikkontakten, hvorefter lyskilden skifter til batteristrøm. Du får et kraftigt lys i op til fem timer på dens litiumbatteri. Hvis du har brug for konstant lys til et længerevarende, mere kompliceret arbejde, kan du altid sætte lyskildens stik i stikkontakten igen og bruge Philips PJH20 som en kabelforbundet projektor.

 • Den robuste lampe er stød-, vand- og støvbestandig - IK09 og IP67

  Kabinettet på MatchLine PJH20, der er i overensstemmelse med den internationale IK09-standard, er robust og designet til at kunne modstå selv de mest barske arbejdsforhold. Fordi vi ved, at selv de mest forsigtige medarbejdere kan komme til at tabe deres værktøj fra tid til anden. Med en vandbestandighed iht. IP67-standarden og en overflade, der er modstandsdygtig over for kemikalier og opløsningsmidler på værkstedet, kan du være helt sikker på, at MatchLine PJH20 er belysningsværktøjet, der er bygget til at holde.

 • Placer den blot på det praktiske trefodsbeslag, og opnå det bedste lys

  MatchLine PJH20 fås med et praktisk trefodsbeslag, så du nemt kan placere projektoren og opnå det bedste mulige, retningsbestemte lys. Anbring blot lampen i den ideelle position til det pågældende job, og kom i gang med arbejdet.

 • Opnå fleksibel udnyttelse af lampen med 5 meter kabel

  Det kan være frustrerende at arbejde med korte kabler, især i et malerværksted, hvor du har brug for fleksibel udnyttelse af værktøjet. MatchLine PJH20 fås med et fem meter tykt, robust kabel, så du kan slutte den til stikkontakten og bruge lysprojektoren, uanset hvor du befinder dig på værkstedet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i