Trådløs telefon i Linea-design

  Tilslutning af den reneste linje

  Philips LINEA har et design med fokus på enkelhed og elegance og passer perfekt ind i ethvert moderne hjem. LINEA's præcise udformning afspejles i dens tidløse arkitektoniske silhuet og gør LINEA til et yderst eftertragtet kunstværk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs telefon i Linea-design

1, 6" display/hvid baggrundsbelysning, Håndsættelefonhøjttaler M3301W/21 Find lignende produkter

Tilslutning af den reneste linje

 • 4,1 cm (1,6") 2-linjers omvendt display med høj kontrast

  4,1 cm (1,6") 2-linjers omvendt display med høj kontrast

  Hvid-på-sort, omvendt LCD-display med høj kontrast sikrer nem læsning og passer samtidig godt ind i det generelt slanke design.

 • Kalibrerede taster, der giver præcis indtastning

  Kalibrerede taster, der giver præcis indtastning

  Det kalibrerede og omhyggeligt designede tastatur sikrer præcis indtastning, hvor du tydeligt kan mærke hvert eneste tastetryk, uanset om du indtaster et nummer eller en kontaktperson i telefonbogen.

 • Intet strømforbrug, når ECO+-tilstand er aktiveret

  Intet strømforbrug, når ECO+-tilstand er aktiveret

  Philips-telefoner er energieffektive og udviklet til at tage hensyn til miljøet. Når ECO-tilstand er aktiveret, reduceres den udsendte stråling med op til 60 %, og med op til 95 %, når telefonen oplades. Ved aktivering af ECO+-tilstand falder strålingen til nul.

 • Håndsættelefonhøjttaler gør det muligt at tale håndfrit

  Håndsættelefonhøjttaler gør det muligt at tale håndfrit

  Håndfri brug med den indbyggede højttaler, der forstærker den talendes stemme, så du kan tale og lytte uden at holde telefonen til øret. Det er specielt nyttigt, hvis du vil lade andre høre samtalen eller bare vil have hænderne fri til andre ting, mens du taler.

 • Smart kabelhåndtering giver et flot look fra alle vinkler

  Smart kabelhåndtering giver et flot look fra alle vinkler

  Det smarte kabelhåndteringssystem skjuler kløgtigt ledningerne, så de ikke ses. Klogt designede skjulte stik og en intern kabelvejledning sikrer, at der ingen kabelrod er, og at alt er pænt gemt væk.

 • Perfekt justeret magnetkraft sikrer en sikker docking

  Perfekt justeret magnetkraft sikrer en sikker docking

  Præcist justerede magneter - med optimeret kraft - sidder øverst på håndsættet og på basen og udgør en sikker docking af telefonen i en stabil, opretstående position. En smart designet fordybning på basisenheden fungerer ikke kun som et attraktivt designelement, men medvirker også til at brugeren nemt kan gribe fat om håndsættet.

 • Avanceret lydtest og justering for suveræn stemmekvalitet

  Avanceret lydtest og justering for suveræn stemmekvalitet

  HQ Sound betegner den akustiske teknik i høj kvalitet, der resulterer i en stemmekvalitet så skarp og naturlig, at det næsten er som at være der selv. Højkvalitetskomponenter, et præcist akustisk design, avanceret test og finindstilling afspejler årtiers erfaring i sublime lydsystemer og hovedtelefoner.

 • Slankt design og kompakt størrelse, der giver god pladsudnyttelse

  Slankt design og kompakt størrelse, der giver god pladsudnyttelse
Se alle specifikationer
 • *Denne funktion kræver ekstra abonnement på tjenesten Vis nummer. Kontakt den lokale netværksoperatør for at få yderligere oplysninger.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i