Multimedia Speakers 2.0

  Overbevisende lydkvalitet

  Med en udgangseffekt på 24 W (musik) og dynamisk basforstærkning til fyldige, dybe toner, får MMS231's højtydende PC-højttalere dine multimedia-oplevelser til at lyde mere engagerende end nogensinde før.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Overbevisende lydkvalitet

Dyb bas og krystalklar diskant

 • Basreflekshøjttalere leverer en kraftfuld, dybere bas.

  Basreflekshøjttalere leverer en kraftfuld, dybere bas.

  Et basreflekshøjttalersystem leverer en dyb basoplevelse fra et kompakt kabinet. Det afviger fra et traditionelt system ved at være udstyret med en basrefleksport, som er akustisk afstemt efter basenheden for at optimere systemets forløb ved lave frekvenser. Resultatet er en dybere bas og mindre forvrængning. Systemet fungerer ved at sætte luftmassen i porten i resonans, så den vibrerer lige som en almindelig basenhed. Sammen med den egentlige basenhed udvider systemet det lavfrekvente område, så der skabes en helt ny dimension af dyb bas.

 • Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning maksimerer din musikoplevelse ved at fremhæve basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger - fra lav til høj – med et tryk på en knap! De laveste basfrekvenser går sædvanligvis tabt, når lydstyrken dæmpes. For at modvirke dette kan Dynamic basforstærkning forstærke basniveauerne, så du kan nyde en ensartet lyd, selv når du skruer ned for styrken.

 • Stik med etiketter og farvekoder får dig i gang på få minutter.

  Stik med etiketter og farvekoder får dig i gang på få minutter.

  Farvekodede kabler, tydelig afmærkning og en let forståelig vejledning betyder, at du kommer i gang i løbet af få minutter.

 • Nyd en PC-lyd med samme kvalitet som HiFi-lydsystem.

  Philips har brugt mere end 75 års erfaring inden for avanceret audio til at skabe PC-lydprodukter med samme ydeevne som vores prisbelønnede HiFi-lydsystemer.

 • Mere end 75 års erfaring med lyd

  Philips opfandt cd'en, leder det team, som udviklede USB-lydspecifikationen, og har gennem mange år fremstillet millioner af lydsystemer, Home Cinema og TV. Som førende nyskaber af lyd, garanterer Philips, at vi fremstiller PC-lydsystemer med fremragende lydkvalitet.

 • Kompatibel med musik, spil, film og nternet-audiokilder.

  Alle typer musik, spil, film og internet-audiokilder kan gengives, så uanset hvad du ønsker at høre, får vi dine multimedieoplevelser til at lyde mere engagerende end nogensinde før.

 • Nem at tilslutte til enten en PC eller en notebook

  Kan tilsluttes til enten en PC eller en notebook

 • Subwoofer til dyb bas samt satellithøjttalere til klar diskant.

  Lydsystemet er opdelt i en subwoofer, der er optimeret til at gengive basfrekvenser, og satellithøjttalere, der er optimeret til mellemtone- og diskantfrekvenser. Resultatet er et system, der med stor kraft gengiver hele spektret af hørbare frekvenser fra dyb bas til krystalklar diskant med et minimum af forvrængning.

 • Trækabinet til god basgengivelse

  Subwooferens kabinet er fremstillet af træ, som giver en overlegen stabilitet og akustisk ydelse.

 • Magnetisk afskærmning eliminerer forvrængning på computer-skærmen.

  Da de kraftige magneter i højttalerenhederne er magnetisk afskærmede, er der ikke risiko for billedforvrængning eller beskadigelse, hvis de placeres i nærheden af din PC-skærm med billedrør.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i