Multimedia Speaker 5.1

  Hi-fi-surround-lyd

  Lad dig overvælde af en 5.1-kanals surround-lyd oplevelse med multi-kanal højttalersystemet MMS460. De åbne højttalere og subwooferen med dens stive trækonstruktion leverer fantastisk klarhed, så du kan høre alle detaljerne. Basforstærkningen kan også reguleres.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hi-fi-surround-lyd

5.1-kanal surround-lyd

 • Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Den innovative teknologi giver en helt utrolig dyb og fyldig bas fra kompakte højttalere. Dynamisk basforstærkning fremhæver basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger fra lav til høj – med et ryk på en knap!

 • 5.1-kanal surround-lyd – overvældende lydoplevelse

  Oplev filmen eller spillet inde fra og lad dig overvælde af lyden.

 • Basforstærknings-teknologi med niveauregulering

  Unikt subwoofer-design giver en dybere, mere fyldig bas. Du har også mulighed for at indstille basniveauet efter eget valg.

 • Ottekantet subwoofer i trækabinet

  Fordi den ottekantede subwoofers trækabinet er af en særlig stiv konstruktion, kan den levere en helt fantastisk baslyd.

 • Perfekt til MP3, PC, TV, CD m.m.

  Tilslut dine højttalere til alle dine apparater. Det er den helt rigtige måde at lytte til din MP3-afspiller, PC, TV, CD, DVD og alt dit multimedie-indhold på.

 • Højttalere i åbent design der leverer en helt fantastisk klar lyd

  Det åbne design forbedrer lydgengivelsen med en fantastisk klar lyd og reducerer al forvrængning. Aerodynamiske gitre anvendes i stedet for afskærmninger af stof eller metal på højttalernes forside.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i