skægtrimmer og shaver

  Udtryk din stil

  Skab lige præcis det look, du vil, med Styleshaver. Med et vip med håndleddet har denne dobbelte elektriske skægtrimmer og shaver alt, hvad du har brug for til at skabe et perfekt trimmet skæg, 3-dages skæg eller en glat barbering, selv på grove skæg Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udtryk din stil

Trim, style og barber - med et enkelt produkt

 • Vendbar trimmer: sider på 32 mm og 15 mm til perfekte detaljer

  Vendbar trimmer: sider på 32 mm og 15 mm til perfekte detaljer

  Tag den justerbare kam af, og du har en vendbar præcisionstrimmer nedenunder. Den ene side er en 32 mm højtydende trimmer. Vend den om, og du har en 15 mm bred præcisionstrimmer - perfekt til små områder som f.eks. under næsen eller rundt om munden. Den er designet til at skære meget tæt, men samtidig beskytte huden, og den lille størrelse og det vinklede design gør det nemt at se, hvad du foretager dig, så du kan forme fine linjer og detaljer.

 • Dobbelt shaver med trimmer, som klarer selv det groveste skæg

  Dobbelt shaver med trimmer, som klarer selv det groveste skæg

  Den dobbelte folieshaver gør det nemt at fjerne stubbe rundt om dit skæg, selv på halsen. Mellemtrimmeren fanger de længere, grovere hår, og de 2 skiftende folier barberer alt andet helt glat.

 • Detaljekam til præcision og skægkam til kontrol

  Detaljekam til præcision og skægkam til kontrol

  Detaljekammen giver dig mere præcision, når du trimmer. Brug den i stedet for skægkammen for at nå ind på steder, der er svære at nå, eller til at afrunde kanterne på dit skæg. Skægkammen giver dig mere kontrol og sikrer en ensartet trimning.

 • Rejselåsen forhindrer, at produktet tændes ved et uheld

  Rejselåsen forhindrer, at produktet tændes ved et uheld

  Tryk på en vilkårlig knap i 3 sekunder for at aktivere rejselåsen, som forhindrer, at produktet tændes ved en fejl. Et rødt låsesymbol mellem knapperne viser, når rejselåsen er aktiveret.

 • Opladestander og etui: vær opladet og klar til at tage af sted

  Opladestander og etui: vær opladet og klar til at tage af sted

  Opladestanderen er designet til at passe til selv de mindste steder, så du kan oplade shaveren, hvor du vil, eller tage den med på rejser. Etuiet beskytter shaveren på rejser, og giver dig en praktisk måde at opbevare den på, når den ikke er i brug.

 • Batteriindikator med lys viser batteristatus

  Batteriindikator med lys viser batteristatus

  Batteriindikatoren lyser svagt blåt, når batteriet er fuldt og blinker orange, når der er 10 minutter tilbage.

 • 2 års reklamationsret, verdensomspændende spændingstilpasning, ingen oliering

  2 års reklamationsret, verdensomspændende spændingstilpasning, ingen oliering

  Alle vores produkter til personlig pleje er bygget til at holde. De leveres med en 2 års garanti, spænding til brug i hele verden, og de skal aldrig smøres.

 • Hudvenlige trimmer-knive med høj ydeevne

  Hudvenlige trimmer-knive med høj ydeevne

  Stålknivene strejfer hinanden let, så de skærper sig selv, når du trimmer! Knivene forbliver ekstra skarpe, så de altid skærer håret rent og effektivt, men de har afrundede spidser og kamme for at forhindre hudirritation.

 • Skægtrimmer med 12 længdeindstillinger fra 0,5 mm til 10 mm

  En skæg- og stubbetrimmer i fuld størrelse (32 mm) 12 justerbare længdeindstillinger fra 0,5 mm til 10 mm gør det nemt at få præcis den længde, du ønsker. Drej hjulet for at låse den perfekte længdeindstilling. Den holdbare metaltrimmer med hudvenlige, afrundede kanter garanterer en præcis og jævn trimning.

 • 50 minutters ledningsfri strøm efter 1 times hurtig opladning

  Det kraftfulde litiumionbatteri holder i 50 minutter efter 1 times opladning og 10 minutter efter 10 minutters lynopladning.

 • 100 % vandtæt for nem rengøring

  Barber eller klip skægget, hvor du vil, uanset om det er vådt eller tørt. Skyl det af under vandhanen, når du er færdig.

 • Strømindikatoren med lys viser tydeligt, hvilken ende der kører

  Trimmerknappen lyser, når trimmeren er tændt, og shaverknappen lyser, når shaveren er tændt, så du ved altid, hvilken ende der kører.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i