USB

  Multimedia-kontrolpanel

  Enkel, revolutionerende styring

  Denne trådløse multimediefjernbetjening med touch-screen har enkle, aktivitetsbaserede menuer til styring af dine Home Entertainment-oplevelser. Med den enkle guide på skærmen kan du konfigurere fjernbetjeningen i nogle få, enkle trin, og du er klar til at gå i gang!

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Enkel, revolutionerende styring

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • Intelligent installationsguide, hvor der ikke kræves en PC til installationen

  Intelligent installationsguide, hvor der ikke kræves en PC til installationen

  Trin for trin skræddersyr opsætningsguiden enheden, så den passer perfekt til dit Home Entertainment system. Enheden finder ud af, hvilket udstyr, du har, og hvordan det er indbyrdes forbundet, hvorefter den opretter sine egne makroer, der giver fuld kontrol over dit Home Entertainment system.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag - uanset model eller mærke.

 • Intuitive genveje giver one-touch-betjening af AV-enheder

  I stedet for at du skal betjene dine komponenter én ad gangen, samler den aktivitetsbaserede kontrol de mest brugte funktioner i aktiviteter som f.eks. "Se en DVD" eller "Lyt til en CD". Enheden tilpasser selv menuen til den aktuelle aktivitet.

 • Integrerede Wi-Fi tilslutningsmuligheder til brug i et trådløst netværk.

  Wi-Fi netværk, også kendt som IEEE 802.11, bruger radiofrekvens signaler til kommunikation på samme måde som kabelforbundne netværk. Det bruger TCP/IP netværksprotokoller til den grundlæggende kommunikation.

 • Attraktiv og letlæselig LCD-farve touch-screen

  Liquid Crystal Display (LCD) i farve med touch-screen indtastning øger læsevenligheden og muligheden for at visualisere farveknapper og baggrunde. Brug af touch-screen gør det nemt at vælge knapper og kommandoer.

 • Kontrol over mediegengivelse fra PC til TV eller audiosystem

  Fra sofaen kan du kontrollere gengivelsen af det digitale indhold (afspil, stop, lydstyrke, ...), der er placeret et andet sted (f.eks. på en PC), på traditionelt AV-udstyr (TV, stereoanlæg). Kontrolenheden kommunikerer via UPnP med kilden (PC'en) og gengivelsesenheden (multimedieadapter tilsluttet et TV eller stereoanlæg) og aktiverer en streaming af materiale mellem de to enheder.

 • Ekstra komfort med forhåndsvisning af fotos på enheden

  UPnP-protokollen giver mulighed for forhåndsvisning af digitale fotos, der er tilgængelige på netværket.

 • Automatisk opdatering af individuelle TV-lister fra internettet

  En elektronisk programguide (EPG) er en løsning, som bruges til at liste aktuelle og planlagte programmer, der er eller vil blive tilgængelige på de forskellige kanaler, samt et kort resumé eller en kommentar for hvert program. Internetbaseret EPG giver dig en programoversigt, der er skræddersyet til din smag ved hjælp af praktiske genre-, tid- og datofiltre. Programoplysningerne opdateres hvert døgn med fuldautomatisk downloading via en trådløs forbindelse, og du har derfor altid adgang til de nyeste og bedste oplysninger om, hvad der er på programmet.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den interne database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • Yderligere funktioner med fremtidige software-opgraderinger

  For at holde din enhed opdateret og udvide dens funktioner kan du downloade ny software, når den bliver tilgængelig. Forbind enheden med internettet, enten direkte eller via en PC, og start opgraderingsprogrammet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i