Wi-Fi

  Pronto

  Trådløs forlænger

  Udviklet af installatører, produceret af Philips

  Den trådløse forlænger er en kompakt enhed med fire individuelt adresserbare IT-udgange. Den kan bruges med det samme, hvilket gør det nemmere at integrere Pronto i et hjemmenetværk. Der kan inkorporeres op til 16 forlængere i ét system.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udviklet af installatører, produceret af Philips

 • Ingen begrænsning i rækkevidde ved brug af forstærkere

  Standard WiFi-forstærkere eller -adgangspunkter kan anvendes til at udvide rækkevidden af Pronto. På denne måde kan der garanteres fuld dækning på en nem og omkostningseffektiv måde, uanset husets størrelse.

 • Avanceret tilslutning: adresserbare IR-porte

  Adresserbare IR-porte gør det muligt at styre enheder af samme type i et rack uafhængigt (ved hjælp af den samme forlænger). Hvis der er flere set-top-bokse kan indhold distribueres over hele huset på denne vis. Hver enhed får tildelt sin egen dedikerede IR-port. Derfor modtager enheden kun de IR-koder, der er beregnet til denne enhed og ikke til andre. Uden adresserbare IR-koder vil hver enhed altid modtage alle de IR-koder, der udsendes.

 • Kablet og/eller trådløs netværksstyring

  Forlængeren kan afhængigt af situationen anvendes kablet via Ethernet, hvilket giver maksimal pålidelighed, eller trådløst ved hjælp af WiFi, hvilket giver fleksibel installation.

 • Den unikke Pronto-protokol garanterer styring i særklasse

  Pronto-systemet anvender standard-WiFi til trådløs styring, men indeholder yderligere en intelligent protokol, så det kan garanteres, at IR-koder og makroer udføres på pålidelig vis til rette tid.

 • Smart feedback giver med det samme oplysninger om systemet

  Den smarte tovejs-Pronto-protokol regulerer de kommandoer, der sendes fra Pronto-kontrolpanelet til forlængerne. Hver forlænger godkender udførelse af disse kommandoer, og brugeren informeres, hvis en kommando ikke kan udføres.

 • Sender IR-koder op til 1 MHz

  Det kraftige IR-kredsløb kan sende praktisk talt alle IR-koder. Mange fjernbetjeningssystemer er begrænset til 125 kHz, men Pronto-forlængerne kan sende IR-frekvenser op til 1 MHz.

 • Stand-alone-tilstand muliggør umiddelbar brug

  Forlængeren kan anvendes med det samme i stand-alone-tilstand, og der er ikke behov for specialindstillinger. Når det er nødvendigt med kryptering eller fast IP-adresse, er den interne webbrowser tilgængelig via en bærbar eller stationær PC.

 • Kompakt bordkabinet

  Det kompakte letvægtskabinet passer overalt og kan nemt skjules bag udstyr.

 • Smarte feedback-indikatorer gør det let at rette fejl.

  LED'er i farver giver oplysninger om systemet, f.eks. Ethernet- eller WiFi-forbindelser, optaget status eller udførelse af en IR-, RS232- eller relækommando (kun RFX9600). Der vises også fejlmeddelelser, hvilket kan hjælpe brugeren med at udføre fejlfinding.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i