Saeco

  Saeco Xelsis

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Følg den gode smag

  Espresso har altid været mere end en drik. Dens aroma, dens intensitet, dens mange lækre varianter, dens evne til at samle folk - er ægte espresso. Med Saeco Xelsis får du Espresso-stemning helt ind i dit køkken.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Følg den gode smag

Den ultimative Saeco espressomaskine

 • Keramisk kværn bevarer aromaen

  De højteknologiske kværne på denne kaffemaskine slår konkurrenternes stålkværne på mange niveauer: Altid perfekt italiensk smag takket være konstant og præcis maling uden overophedning, lang levetid samt støjsvag brug.

 • Integreret automatisk mælkefunktion

  Integreret automatisk mælkefunktion

  Med den integrerede mælkeopskummer skal du bare fylde mælk i og trykke på knappen for cappuccino. Din drik bliver serveret på sekunder med cremet mælkeskum, der automatisk hældes i din drik.

 • Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden, som er en Saeco-opfindelse, er hjertet i vores espressomaskiner, da den sikrer automatisering. Bryggeenheden er, afhængigt af model, let tilgængeligt fra forsiden eller på siden. Den kan nemt fjernes, så den kan skylles under hanen for den maksimale hygiejne.

 • Patenteret, justerbar espresso-crema og styrke

  Patenteret, justerbar espresso-crema og styrke

  Den automatiske Saeco-espressomaskine giver dig helt eksklusivt mulighed for at justere intensiteten af din espresso ved at ændre på crema og fylde under doseringen. Du skal blot dreje på knappen, så kan du tilberede cremaen, ligesom du vil have den. En lille knap, der gør en stor forskel.

 • Multibruger, multidrik (6 x 6)

  6 drikke med et enkelt tryk, der kan tilpasses af 6 brugerprofiler – hvert familiemedlem får deres egen tilpassede specialitet med et enkelt tryk på en knap.

 • Brugertilpasset interface

  Det brede og letlæselige display muliggør onetouch-funktionalitet og intuitiv betjening.

 • Vælger til mælke- og skumniveau

  Hvis du vil have et endnu større udvalg af drikke, kan den automatiske mælkeskumsfunktion med aftagelig mælkekande indstilles til forskellige niveauer. Derfor er det nemt at få varm mælk til en café latte eller perfekt skum til en cappuccino.

 • Multi-dimensionel, justerbar kaffedispenser

  Uanset hvilket glas eller kop du bruger, kan du med én bevægelse justere den multi-dimensionelle dispenser til glassets/koppens størrelse og dermed altid opnå den fulde smag og aroma.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i