Cloud-skærmfod

  Cloud-skærmfod

  Enkel, sikker og miljøvenlig

  Effektiviser IT med denne alt-i-en-løsning, der er klar til brug uden besvær for kunden. Tilslut din nuværende skærm, og integrer med dit Citrix-miljø, og opnå maksimal fleksibilitet. Fleksibilitet, håndterbarhed og ultimativ sikkerhed gør dette til det klogeste IT-valg. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Cloud-skærmfod

Til 19"-29"/48-73 cm skærm, Højdejusterbar, til Citrix SB4B1927CB/00 Find lignende produkter

Enkel, sikker og miljøvenlig

 • SmartErgoBase for bedre ergonomi

  SmartErgoBase for bedre ergonomi

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • VDI All-in-One for enkelthed

  VDI All-in-One for enkelthed

  Medarbejderne har behov for en ren, pålidelig computerløsning. IT-organisationer har brug for at opretholde hardwarens ydeevne, dataadgang og sikkerhed og reducere omkostningerne. Med VDI (Virtual Desktop Infrastructure) kan IT-organisationer beholde alle data og al software på den centrale server, og anvende en enkel alt-i-en-klient på brugersiden. Brugeren får frigjort plads på skrivebordet, data på serveren kan vises sikkert fra klienten, og mængden af IT-ressourcer, der bruges på klientsiden, mindskes kraftigt.

 • Citrix klar til sømløs integration

  Citrix klar til sømløs integration

  Philips cloud-enheder til Citrix er baseret på HDX-teknologi (High-Definition Experience), der gør det muligt for organisationer at få en problemfri integration af Citrix-VDI (Virtual Desktop InfrastructureI). Med Citrix kan organisationer nemt virtualisere og ændre Windows-programmer og stationære Windows-computere til en sikker on-demand-tjeneste. Det imødekommer behovet for mobilitet, sikkerhed og ydeevne hos både IT-afdelingen og brugerne.

 • Thin Client SmartConnect giver ultimative udvidelsesmuligheder

  Thin Client SmartConnect har en stor mængde tilslutningsmuligheder, f.eks. dobbelt DVI-udgang, der giver mulighed for to skærme, mikrofon og lyd, så enheden er klar til webmøder, USB til universelle tilslutninger og LAN til sikkert netværk, der giver en hurtig og fleksibel integration i eksisterende netværk.

 • Thin Client All-in-One giver energibesparelser

  I takt med at omkostningerne til energi stiger, og IT-budgetterne strammes, er organisationerne på udkig efter metoder til sænke udgifterne til strøm. Thin Client All-in-One bruger kun en brøkdel af den strøm, en typisk klientskærm bruger. Det gør det muligt for organisationerne at reducere miljøpåvirkningeren og allokere omkostninger til nødvendige forbedringer.

 • Miljøvenlig løsning

  "Philips bestræber sig på at bruge bæredygtige og miljøvenlige materialer i alle vores skærme. Til alle faste plastikdele, dele af metalkabinetter og emballeringsmaterialer anvendes 100 % genanvendeligt materiale. I udvalgte modeller benytter vi op til 65 % genbrugsplastik. Streng overholdelse af RoHS-standarderne sikrer en væsentlig reduktion eller komplet eliminering af giftige stoffer som f.eks. bly. Indholdet af kviksølv i skærme med CCFL-baggrundsbelysning er reduceret betydeligt, og det er helt elimineret i skærme med LED-baggrundsbelysning. Besøg Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ for at få mere at vide.

Se alle specifikationer
 • Skærm medfølger ikke

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i