Pronto

  Home Theater-kontrolpanel

  Betjening med én hånd

  Den økonomiske styringsløsning til alle dine lyd- og videoenheder, der kan tilpasses til dine egne og familiens behov.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Betjening med én hånd

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • Programmérbare hårde knapper giver adgang til populære funktioner.

  Programmérbare hårde knapper giver brugeren direkte adgang til de hyppigst anvendte fjernbetjeningsfunktioner, f.eks. lydstyrke indstilling, kanalvalg og piltaster.

 • LCD-gråtoneskærm med realistiske, let synlige knapper.

  Opret dit eget layout i gråtoner. Nemt valg af knapper og kommandoer ved brug af touch-screen.

 • Redigering på enheden, så du kan tilpasse fjernbetjeningens brugerflade.

  Finjusteringer af makroer, forsinkelser, timere og enheder kan foretages på fjernbetjeningen og sikre ordentlig funktionalitet. Gå ind i menuen Indstillinger og vælg den relevante handling: afmærk, tilføj, slet, flyt.

 • PC-software til at oprette din egen brugerflade.

  PC-software er inkluderet i kassen til tilpasning af brugergrænsefladen på fjernbetjeningen, så det er muligt at skabe dine egne skærme og definere et personligt udseende. Efter du har installeret softwaren og skabt din brugergrænseflade, skal du downloade den til fjernbetjeningen via RS232, USB eller trådløst.

 • LCD-skærm med baggrundsbelysning, så den er let at se i mørke

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke. De to mest almindelige typer baggrundsbelysning er LED og elektroluminiscens (EL). Fjernbetjeninger, der er baggrundsbelyst med LED, er sædvanligvis klare, men ujævne med en gul eller grøn farve, mens EL-paneler er jævne med blå, hvide eller grønne toner.

 • Digital kontrastregulering optimerer klarheden under visning.

  Kontrasten bestemmer, hvor tydelig en LCD-skærm er, når du ser på den. Digital kontrastregulering er en specifik justering, der gør det muligt at tilpasse egenskaberne for skærmens synlighed.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i