Trådløst TV-Link

  Del dine satellit- & betalings-TV-kanaler

  Se dine TV-programmer trådløst på dit andet TV. Du kan vælge mellem to enheder med et tryk på en knap, og du behøver ikke at skifte kabler.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Del dine satellit- & betalings-TV-kanaler

trådløst

 • Se enhver videoenhed på et andet TV

  Det trådløse link bruger almindelige SCART- og phono-stik, som audio/videoenheder af praktisk talt alle mærker anvender. Hvis din enhed har et af disse standardstik, vil den fungere med det trådløse link.

 • Tilslut 2 enheder samtidig

  Det er nemt at skifte mellem to enheder, uden at du behøver omkonfigurere hele dit hjemmebiografsystem. Det trådløse TV-link har to separate indgange med hvert deres eget SCART-stik, så du kan tilslutte to AV-kildeenheder på samme tid.

 • Fungerer med DVD+RW / DVD/Video/Set-Top box og meget andet

  Udvid dine muligheder for at se film, sport, koncerter og en række TV-kanaler over alt i dit hjem. Det trådløse TV Link egner sig til transmission af AV-materiale fra alle mærker inden for betalings-TV og Pay-per-View-dekodere, satellitmodtagere, set-top-bokse, DVD-afspillere, videooptagere og videokameraer.

 • Kompatibel med de fleste videoenheder og mærker

  Det trådløse link bruger almindelige SCART- og phono-stik, som audio/videoenheder af praktisk talt alle mærker anvender.

 • Enheden kan anvendes i et lukket skab

  Hvis du opbevarer dine audio/videoenheder i et skab, kan du ikke styre dem med en normal infrarød fjernbetjening. Philips' trådløse link gør det muligt at betjene disse enheder med lukkede skabslåger via et RF-baseret link, der opfanger de infrarøde signaler fra en fjernbetjening og oversætter dem til radiofrekvenser. Fjernbetjeningsmodtageren oversætter dem så tilbage til infrarøde signaler.

 • Adgang til 2 enheder med et tryk på en knap

  Det er ikke nødvendigt at bytte om på kablerne på transmitteren for at se en videoenhed på det andet TV. Tryk blot på valgknappen for at skifte fra inputenheden.

 • Mindre rod, mindre besvær og ingen kabelføring eller boring

  Et 2,4 GHz trådløst link mellem receiveren og transmitteren betyder, at du ikke skal trække kabler eller bore huller gennem væggene.

 • Trådløst signal går gennem vægge og lofter

  Der er ingen grund til at købe eller leje dobbelt AV-udstyr. Det trådløse RF-system udvider dine muligheder for at se DVD-film og satellit- eller TV-kanaler over alt i dit hjem. Med en rækkevidde på op til 30 meter indendørs leverer det førsteklasses video og stereolyd, uanset hvor det andet TV er placeret.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i