Avent

Philips Avent

Dect Audio babyalarm

  Philips Avent

  Dect Audio babyalarm

  Vores mest populære babyalarm er blevet endnu bedre!

  Vores nye Avent DECT-babyalarm giver dig trygheden ved at føle dig tæt på din baby, selv om du ikke er i samme rum. Den mest pålidelige forbindelse med forbedret krystalklar lyd*, en beroligende natlampe og vuggeviser. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 899,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Avent Dect Audio babyalarm

Anbefales af 100 %, Natlampe og vuggeviser, Svarfunktion SCD506/01 Find lignende produkter

Vores mest populære babyalarm er blevet endnu bedre!

Fuldstændig ro i sindet, mens dit barn sover

 • Lysindikatorer på forældreenheden viser lydniveauet ved dit barn

  Lysindikatorer på forældreenheden viser lydniveauet ved dit barn

  Når der er lyd i barnets rum, viser lysindikatorer på forældreenheden lydniveauet. Når lydniveauet stiger, tændes flere lysindikatorer. Funktionen gør det muligt at følge med i, om der sker noget på barnets værelse, også selv om forældreenheden er indstillet på lydløs. I en test gennemført af Smartson blev denne babyalarm anbefalet af hele 100 % af forældrene!

 • Babyalarmen viser altid status på tilslutningen

  Babyalarmen viser altid status på tilslutningen

  Forældreenheden giver dig besked, når alarmen er uden for rækkevidde, eller når strømniveauet er lavt, så du kan være sikker på altid at være i forbindelse med dit spædbarn.

 • Rækkevidde på op til 330 meter*

  Rækkevidde på op til 330 meter*

  Indendørs rækkevidde op til 50 meter * Udendørs rækkevidde op til 330 meter *

 • Beroligende svarfunktion i babyalarmen

  Beroligende svarfunktion i babyalarmen

  Somme tider har dit barn brug for at høre den beroligende lyd af din stemme. Med denne funktion kan du tale med dit barn, uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Svarfunktionen i DECT-babyalarmen gør, at du kan berolige dit barn, hvis det vågner, også selv om du opholder dig i et andet rum.

 • Energibesparende smart øko-indstilling

  Energibesparende smart øko-indstilling

  Smart Eco-funktion, som skåner både din elregning og miljøet. Eco-indstillingen reducerer automatisk den strøm, der kræves, hvilket sparer på elforbruget. Jo nærmere forældreenheden står på barneenheden, jo mindre strøm kræves der.

 • DECT-teknologi for garanteret uforstyrret og 100 % privat brug

  DECT-teknologien garanterer, at der ikke forekommer interferens fra f.eks. andre babyalarmer eller mobiltelefoner. Datakryptering giver en sikker og privat tilslutning, så du kan være sikker på, at det kun er dig, der kan høre dit barn.

 • Perfekt, klar lyd takket være DECT-teknologi

  Hør den mindste pludren, leen eller hikken med en klar og tydelig lydskarphed. DECT-teknologien (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) i Avents babyalarmer giver en krystalklar lyd af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du altid kan høre dit barn helt perfekt.

 • Ledningsfri brug i op til 24 timer

  Med batterier kan du anvende forældreenheden uden ledning i op til 24 timer, inden det er nødvendigt at skifte batterierne. Antal timer kan variere lidt afhængig af batteritype.

 • Forældreenheden fungerer både med batterier og almindelig strøm

  Brug batterier i forældreenheden, hvis du vil bruge den helt ledningsfrit (alkaliske 1,5 V R6 AA ikke-opladelige batterier eller opladelige 1,2 V R6 AA-batterier).

 • Behagelig natlampe og beroligende vuggeviser

  Mange børn har svært ved at sove om aftenen. For at hjælpe dit barn til at falde i søvn har DECT-babyalarmen en behagelig natlampe samt beroligende vuggeviser. Det varme, bløde lys fra natlampen sammen med vuggeviserne gør det lettere for barnet at slappe af og falde i søvn.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Forbedret lydkvalitet sammenlignet med vores SCD505 DECT-babyalarm
 • Babyalarmens rækkevidde varierer afhængigt af omgivelserne og faktorer, der kan forårsage interferens.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i