Avent

  Philips Avent

  Dect Audio babyalarm med diskret natindstilling

  DECT babyalarm - Giv dig selv og dit barn en roligere søvn

  Philips testvindende sortiment af babyalarmer garanterer, at du altid kan overvåge dit barn på en tryg måde. Somme tider har dit barn bare brug for at høre lyden af din stemme, andre gange kan en beroligende vuggevise eller en ændring i rummets temperatur gøre, at dit barn falder til ro. Med perfekt tilslutning, en krystalklar lyd, temperaturregulering, natlampe samt diskret natindstilling, beroligende vuggeviser og personlige notifikationsindstillinger kan både du og dit barn være sikre på at sove roligere. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 1.249,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Avent Dect Audio babyalarm med diskret natindstilling

100 % privat tilslutning, Natlampe og 5 beroligende vuggeviser, Svarfunktion, Måler rummets temperatur og luftfugtighed SCD570/00 Find lignende produkter

DECT babyalarm - Giv dig selv og dit barn en roligere søvn

Avanceret overvågning for dig og din baby

 • Energibesparende smart øko-indstilling

  Energibesparende smart øko-indstilling

  Smart Eco-funktion, som skåner både din elregning og miljøet. Eco-indstillingen reducerer automatisk den strøm, der kræves, hvilket sparer på elforbruget. Jo nærmere forældreenheden står på barneenheden, jo mindre strøm kræves der.

 • Lysindikatorer på forældreenheden viser lydniveauet ved dit barn

  Lysindikatorer på forældreenheden viser lydniveauet ved dit barn

  Når der er lyd i barnets rum, viser lysindikatorer på forældreenheden lydniveauet. Når lydniveauet stiger, tændes flere lysindikatorer. Funktionen gør det muligt at følge med i, om der sker noget på barnets værelse, også selv om forældreenheden er indstillet på lydløs.

 • Babyalarmen viser altid status på tilslutningen

  Babyalarmen viser altid status på tilslutningen

  En pære på forældreenheden lyser rødt, når barneenheden er uden for rækkevidde, eller hvis batteriet er svagt. Du kan derfor være sikker på at få et tydeligt varsel, hvis tilslutningen ikke fungerer, eller batteriet er ved at løbe tør.

 • Måler temperaturen i barnets rum

  Måler temperaturen i barnets rum

  Børn kan ikke regulere deres kropstemperatur lige så godt som voksne, så selv en lille forandring i temperaturen kan gøre barnet uroligt. Hvis temperaturen i barnets rum ændrer sig, ser du det tydeligt på forældreenhedens display. Du kan indstille babyalarmen til at give signal, hvis temperaturen ændrer sig usædvanligt meget.

 • Rækkevidde på op til 330 meter*

  Rækkevidde på op til 330 meter*

  Indendørs rækkevidde op til 50 meter * Udendørs rækkevidde op til 330 meter *

 • Behagelig natlampe og beroligende vuggeviser

  Behagelig natlampe og beroligende vuggeviser

  Mange børn har svært ved at sove om aftenen. For at hjælpe dit barn til at falde i søvn har DECT-babyalarmen en behagelig natlampe. Det varme, bløde lys fra natlampen sammen med de beroligende vuggeviser gør det lettere for barnet at slappe af og falde i søvn.

 • Beroligende svarfunktion i babyalarmen

  Beroligende svarfunktion i babyalarmen

  Somme tider har dit barn brug for at høre den beroligende lyd af din stemme. Med denne funktion kan du tale med dit barn, uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Svarfunktionen i DECT-babyalarmen gør, at du kan berolige dit barn, hvis det vågner, også selv om du opholder dig i et andet rum. Fra alle rum i huset kan du vælge en af de fem beroligende vuggeviser, tænde natlampen og hjælpe dit barn med at falde i søvn.

 • DECT-teknologi for garanteret uforstyrret og 100 % privat brug

  DECT-teknologien garanterer, at der ikke forekommer interferens fra f.eks. andre babyalarmer eller mobiltelefoner. Datakryptering giver en sikker og privat tilslutning, så du kan være sikker på, at det kun er dig, der kan høre dit barn.

 • Perfekt, klar lyd takket være DECT-teknologi

  Hør den mindste pludren, leen eller hikken med en klar og tydelig lydskarphed. DECT-teknologien (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) i Avents babyalarmer giver en krystalklar lyd af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du altid kan høre dit barn helt perfekt.

 • Opladelig forældreenhed

  Babyalarmens forældreenhed kan oplades, så du slipper for at skulle forlade dig på batterier eller strømkabel og har frihed til at bevæge dig rundt i huset, som du ønsker.

 • Overlegen driftstid op til 18 timer

  Den lille, genopladelige forældreenhed gør det muligt at streame trådløst i op til 18 timer, før genopladning er nødvendig.

 • Vibrationsindstilling i babyalarmen

  Du kan tilpasse dine indstillinger og få beskeder vist med en stille og diskret vibration på forældreenheden.

 • Dæmp lyset i displayet på forældreenheden om natten

  Tryk på lysdæmper-knappen på forældreenheden for at aktivere natindstillingen. I denne indstilling dæmpes lyset på displayet samt volumen på beskederne, så du ikke bliver unødigt forstyrret. Og når du igen vil gå tilbage til normal-indstillingen, er det blot at trykke på lysdæmper-knappen igen.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Babyalarmens rækkevidde varierer afhængigt af omgivelserne og faktorer, der kan forårsage interferens.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i