Avent

  Philips Avent

  UGrow - Den smarte babyalarm fra Philips

  Forbindelse til dit barn, uanset hvor du befinder dig

  uGrow, den smarte babyalarm fra Philips, er en appstyret babyalarm, som overvåger dit barn sikkert og pålideligt, uanset hvor du er i huset – eller i verden. Du kan bruge din telefon som normalt, appen kører i baggrunden, så du får en besked på telefonen, hvis der sker noget hos dit barn. Du kan derfor hele tiden følge med i, hvad der sker omkring dit barn. Appen kan bruges af op til tre brugere samtidig, og da den kører i baggrunden på din telefon, er batteriforbruget begrænset. UGrow benytter den mest innovative teknologi for at give dit barn en tryg og sikker start på livet. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.199,00
 • Forbindelse til dit barn, uanset hvor du befinder dig

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Avent UGrow - Den smarte babyalarm fra Philips

Optimal tilslutning uden forsinkelse, Appstyret (iOs, Android eller tablet), Let at installere via QR-kode i appen, Prøv den gratis app nu SCD860/01 Find lignende produkter

test

Forbindelse til dit barn, uanset hvor du befinder dig

Med SafeConnect-teknologi

 • Fungerer på tværs af alle netværk via den mest optimale forbindelse

  Fungerer på tværs af alle netværk via den mest optimale forbindelse

  uGrow Smart-babyalarmen bruger SafeConnect-teknologi, som fungerer på tværs af netværk og automatisk tilpasser båndbredden, så du bevarer en højkvalitetsforbindelse til dit barn. Alarmen forsøger hele tiden at genoprette forbindelsen og giver dig besked, hvis forbindelsen ikke kan genoprettes, justerer automatisk lyd og billede til netværket, dræner ikke batteriet og fungerer, selv når du bruger din telefon til andre ting. Alarmen kræver internetforbindelse og er kompatibel med iOS7/Android 4.1 og nyere (Applikationen fungerer ikke, hvis du har Android 6.0. Hvis du allerede har købt uGrow og har problemer, bedes du ringe til: 35 44 41 30). Har alle de supportfunktioner, du forventer: Vuggeviser, natlys, luftfugtigheds-, temperaturovervågning og -optagelse.

 • Understøtter flere kameraer/seere. Inviter dem, der står dig nær

  Understøtter flere kameraer/seere. Inviter dem, der står dig nær

  Forbindelsen er helt sikker og privat. Du kan invitere dem, der står dig nær, til at se med, uanset hvor de er, eller hvor du selv er. Op til 10 konti og med privat tilstand, så du kan beslutte, hvorvidt og hvornår andre skal kunne stille ind. App’en understøtter op til 10 kameraer med 3 samtidige seere pr. kamera.

 • Overvågningsydelsen afhænger af Wi-Fi-forbindelsen

  Overvågningsydelsen afhænger af Wi-Fi-forbindelsen

  Både alarmen og app’en skal have internetforbindelse. Alarmen opretter forbindelse til internettet via Wi-Fi, så alarmens ydelse er direkte afhængig af Wi-Fi-forbindelsens ydeevne. Kontroller, at Philips Avent Smart-babyalarmen er placeret i nærheden af Wi-Fi-routeren, eller benyt en Wi-Fi-forstærker/powerline-adapter med indbygget Wi-Fi for at øge Wi-Fi-signalets styrke i nærheden af alarmen. Din smart-enhed kan sluttes til internettet enten via 3G, 4G eller Wi-Fi, så du kan holde øje med barnet, uanset hvor du er.

 • Tilpas indstillinger – overvåg, sådan som du ønsker det

  Tilpas indstillinger – overvåg, sådan som du ønsker det

  Alle indstillinger og underretninger for den smarte babyalarm og app’en kan tilpasses fuldt ud, så du kan vælge nøjagtig den hyppighed og den type af opdateringer, som du gerne vil have. Derudover kan du indstille produktets funktioner, alt efter hvordan og hvornår du vil bruge dem. Det kunne f.eks. være farven på natlyset eller en bestemt vuggevise.

 • Op til 720p HD dag- og nattesynskvalitet

  Op til 720p HD dag- og nattesynskvalitet

  Se og hør dit barn dag og nat. Kameraet byder på uovertruffen video- og lydkvalitet med op til 720p HD-synlighed dag og nat. Fuld farve om dagen og infrarød sort/hvid om natten.

 • Baggrundstilstand med reduceret strømforbrug

  Baggrundstilstand med reduceret strømforbrug

  Vores uGrow Smart Baby-kamera tilsluttes til internettet via Wi-Fi – en teknik, der gør det muligt at tilslutte elektroniske enheder til internettet. Billedet på siden viser en fiktiv planløsning, Wi-Fi-router og Wi-Fi-signal. Wi-Fi-signalet falder i styrke, når afstanden mellem kameraet og Wi-Fi-routern øges, og/eller når objekter blokerer signalet. For at opnå optimal ydeevne skal uGrow Smart Baby-kameraet og Wi-Fi-routeren placeres i nærheden af hinanden. Alternativt kan du placere en Wi-Fi-forstærker tæt på kameraet for at øge signalstyrken.

 • Et udvalg af vuggeviser til en rolig, tilfredsstillende søvn

  Et udvalg af vuggeviser til en rolig, tilfredsstillende søvn

  Hjælp dit barn med at finde ro ved at spille en af de 10 beroligende vuggeviser. Start vuggeviser direkte via kameraet i børneværelset, eller fjernbetjen via app’en. Du kan indstille en timer og vælge, hvilke sange du vil afspille på et bestemt tidspunkt.

 • Flerfarvet natlys, der beroliger barnet, mens det falder i søvn

  Flerfarvet natlys, der beroliger barnet, mens det falder i søvn

  Brug det flerfarvede natlys til at skabe en blid, beroligende stemning, der vil få din baby til at falde i søvn. Tænd natlyset direkte via kameraet i børneværelset, eller fjernbetjen det via app’en. Du kan bestemme farven på lyset og indstille en timer efter, hvornår det skal vises.

 • Beroligende svarfunktion

  Beroligende svarfunktion

  Trøst og gør dit barn roligt ved hjælp af din egen stemme og app’en, uanset hvor du er.

 • Overvågning og optagelse af luftfugtigheden og temperaturen i rummet

  Overvågning og optagelse af luftfugtigheden og temperaturen i rummet

  Philips Avent Smart babyalarmen har en indbygget sensor til overvågning og registrering af luftfugtigheden, temperaturen og lydene i børneværelset. Du kan tilpasse luftfugtigheds-, temperatur- og lydgrænseværdier, så du kan skabe og opretholde det allerbedste, sunde sovemiljø. Dette er blot én af måderne, hvorpå uGrow-babyalarmen giver flere data til et større indblik i barnets trivselsudvikling.

 • Snapshot optager barnets særlige øjeblikke

  Snapshot optager barnets særlige øjeblikke

  Gå aldrig glip af noget, selv når dit lille barn sover. Brug Snapshot-funktionen til at indfange alle de særlige øjeblikke.

 • Anvend blot QR-koden til at konfigurere og downloade app'en

  Philips Avent Smart babyalarmen er utrolig nem at konfigurere. Du skal blot downloade app'en og bruge QR-koden i app’en til at tilslutte kameraet til dit lokale Wi-Fi-netværk. App’en indeholder en startvejledning, som hjælper dig og forklarer app'ens knapper og funktioner.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i