Power2Go

  Bærbar strømforsyning

  Med denne kompakte strømforsyning behøver du aldrig mere løbe tør for strøm, når du sidder på toget, i lufthavnen, på stationen eller andre steder, hvor det ikke er muligt at få adgang til en stikkontakt. Risiker ikke at være strømløs – lad op hvor som helst, når som helst! Arbejd, tal eller spil så længe, du vil. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Bærbar strømforsyning

Oplad dine bærbare enheder hvor som helst

 • Indtrækkelig ledningsfunktion sikrer nem opbevaring

  Indtrækkelig ledningsfunktion sikrer nem opbevaring

  Når du ikke bruger strømløsningen, kan kablet oprulles automatisk, så ledningsrod undgås.

 • Giver op til 60 timers bærbar strøm

  Med denne strømløsning er det ingen sag aldrig at løbe tør for strøm på en af dine bærbare enheder, inklusive den bærbare computer, når du er på farten. Ved fuld opladning kan strømløsningen give op til 60 timers strøm uden behov for en stikkontakt.

 • Stikspidser medfølger til de fleste mærker

  På grund af de medfølgende udskiftelige stikspidser er denne enhed fuldt kompatibel med de fleste bærbare enheder fra en lang række producenter. Du skal bare vælge den stikspids, der passer til din bærbare enhed.

 • Et udvalg af stikspidser til bærbare computere medfølger

  På grund af de medfølgende udskiftelige stikspidser er denne enhed fuldt kompatibel med de fleste bærbare computere fra en lang række mærker. Du skal bare vælge den stikspids, der passer til din bærbare computer.

 • LED-indikator for opladningsstatus

  Via de lysende LED-indikatorer bliver du informeret om enhedens opladningsstatus. Når alle LED-indikatorer lyser, betyder det, at enheden er fuldt opladet, og så kan du tage den ud af stikkontakten og undgå unødigt strømforbrug.

 • LED-indikatorer angiver den resterende batterikapacitet

  Når du trykker på testknappen, viser LED-indikatoren for batterikapacitet, hvor meget strøm der er tilbage, og hvornår det er på tide at genoplade.

 • Praktisk rejsetaske medfølger til opbevaring og transport

  Den rejsetaske, der følger med denne enhed, er både praktisk og nyttig, da den giver ekstra beskyttelse.

 • Holder til udskiftelige stikspidser

  For at undgå tab og beskadigelse kan du opbevare den udskiftelige stikspids til dit bærbare udstyr sikkert i holderen.

 • Strømforsyningen oplades via USB-stikket

  Opladning via USB-stikket i en PC, bærbar computer eller en USB-adapter er en bekvem løsning, da du ikke behøver at finde en egnet stikkontakt med strøm. Du skal bare oplade strømløsningen, så har du en praktisk backup-forsyning til dine bærbare enheder ved hånden til hver en tid.

 • Indbygget beskyttelse mod overopladning

  Når enheden først er opladet, sikrer et beskyttende kredsløb, at der ikke sendes mere strøm til batterierne på din bærbare enhed.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i