Avent

  Philips Avent

  Dampsterilisator til mikrobølgeovn

  Ultra hurtig og praktisk

  Philips AVENT-dampsterilisatoren til mikrobølgeovn har et let og kompakt design, der gør den ideel til brug i og uden for hjemmet. Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer, hvis låget ikke åbnes.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Ultra hurtig og praktisk

Steriliserer 6 flasker på 2 minutter*

 • Sidegrebene lukker låget sikkert

  Sidegrebene lukker låget sikkert

  Mikrobølgesterilisatoren har clips på siden til ekstra sikkerhed. Clipsene lukker låget sikkert, så det varme vand ikke løber ud, når du tager sterilisatoren ud af mikrobølgeovnen. Sidegrebene er også designet til at forblive køligere, så du kan håndtere sterilisatoren sikkert.

 • Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer, hvis apparatet ikke åbnes.

  Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer, hvis apparatet ikke åbnes.

  Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer, hvis apparatet ikke åbnes.

 • Praktisk på rejser. Passer til de fleste mikrobølgeovne.

  Praktisk på rejser. Passer til de fleste mikrobølgeovne.

  Philips Avent-mikrobølgesterilisatoren er designet til at passe til de fleste mikrobølgeovne på markedet. Den lille størrelse gør den praktisk at have med på rejsen, så du altid har en steril flaske, når du skal på korte ture eller længere ferier i udlandet. Den er også perfekt som en ekstra sterilisator hos bedsteforældrene. Mål: 166 (H), 280 (B), 280 (L) mm.

 • Kan rumme seks Philips Avent-flasker

  Kan rumme seks Philips Avent-flasker

  På trods af den lille størrelse er det den eneste sterilisator til mikrobølgeovn, der er designet til at rumme 6 Philips Avent-flasker. Mens de fleste sterilisatorer til mikrobølgeovne kan kun rumme 4 flasker, gør Philips Avent-mikrobølgesterilisatoren det muligt at sterilisere flasker til hele dagen på én gang. Den er også velegnet til sterilisering af brystpumper.

 • Tilsæt kun vand, og sæt den i mikrobølgeovnen

  Tilsæt kun vand, og sæt den i mikrobølgeovnen

  Tilsæt kun vand, og sæt den i mikrobølgeovnen i helt ned til 2 minutter. Den nøjagtige længde på cyklussen afhænger af watt-tallet på din mikrobølgeovn: 2 min. ved 1100-1850 watt, 4 min. ved 850-1000 watt, 6 min. ved 500-850 watt.

 • Ekstra beskyttelse gennem naturlig dampbeskyttelse

  Sterilisering handler udelukkende om at beskytte din baby mod bestemte mælkebakterier, indtil immunsystemet er stærkt nok. Philips Avent-sterilisator bruger hospitalsmetoden med dampsterilisering, der er hurtig, nem og effektiv - og uden kemikalier.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i