AVENT

  Philips AVENT

  24-timers Dampsterilisator

  Holder indholdet sterilt nat og dag

  Den nemmeste metode til at sterilisere er med Philips AVENT 24 Hour Steriliser. Den holder indholdet sterilt i 24 timer, og det digitale display fortæller dig, når det er tid til at sterilisere igen. 2 AVENT sutteflasker og praktisk tilbehør medfølger.

 • Holder indholdet sterilt nat og dag

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Holder indholdet sterilt nat og dag

Tilføj eller fjern ting når som helst

 • Sterilt indhold, selvom du åbner låget

  Sterilt indhold, selvom du åbner låget

  Denne avancerede sterilisator holder indholdet sterilt i 24 timer, så du altid har sterile sutteflasker klar til brug. Den steriliserer automatisk indholdet med 6 timers mellemrum. Med den praktiske pauseknap kan du placere eller fjerne genstande, når du vil, og 24-timers sterilisatoren steriliserer automatisk indholdet igen.

 • Avanceret digitalt display og lydalarm

  Avanceret digitalt display og lydalarm

  Displayet og lydalarmen fortæller dig, når steriliseringen er udført, og hvor længe genstandene vil være sterile. Displayet viser også, om du har hældt for lidt eller for meget vand i, så du altid er sikker på, at steriliseringen er blevet udført nøjagtigt og pålideligt.

 • Fyld blot vand i én gang dagligt

  Fyld blot vand i én gang dagligt

  Ud over den avancerede funktionalitet er den digitale sterilisator nem og ligetil at bruge. Du skal bare tilsætte vand, placere flasker, brystpumpe eller tilbehør i sterilisatoren og vælge indstilling. Med indstilling 1, køres en enkelt steriliseringscyklus, hvilket er praktisk, når du vil sterilisere hele indholdet på én gang. Indstilling 2 er beregnet til 24-timers sterilisering, hvilket er specielt praktisk, hvis du ønsker at opbevare indholdet i sterilisatoren natten over eller kun vil tage én sutteflaske ud ad gangen. Uanset hvilken rutine du har, vil denne sterilisator gøre den daglige sterilisering nemmere.

 • Rummer op til seks Philips AVENT-sutteflasker

  Rummer op til seks Philips AVENT-sutteflasker

  Sterilisatoren er i et smart design, der fylder mindre i køkkenet, men som alligevel har plads til seks Philips AVENT-flasker eller to Philips AVENT-brystpumper. De to kurve kan sættes sammen til én kurv til opvaskemaskinen, hvilket gør det meget nemmere at rengøre mindre genstande som sutter og flaskesutter.

 • Indholdet bliver sterilt og klar til brug på ca. 6 min.

  Indholdet bliver sterilt og klar til brug på ca. 6 min.

  Fordelen ved dampsterilisering er, at det er meget hurtigere (og mere sikkert) end den traditionelle metode med kogning af sutteflaskerne. Med 24-timers sterilisatoren tager det kun 6 minutter at sterilisere en fyldt maskine med 6 flasker, flaskesutter og beskyttelseshætter.

 • Ekstra beskyttelse gennem naturlig dampsterilisering

  Ekstra beskyttelse gennem naturlig dampsterilisering

  Sterilisering handler udelukkende om at beskytte din baby mod bestemte mælkebakterier, indtil immunsystemet er stærkt nok. Philips AVENT-sterilisatoren bruger hospitalsmetoden med dampsterilisering, der er hurtig, nem og effektiv - og uden kemikalier.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i