Avent

Philips Avent

Komfortabel og elektrisk dobbeltbrystpumpe

  • KA

  Philips Avent

  Komfortabel og elektrisk dobbeltbrystpumpe

  Mere komfort, mere mælk på en naturlig måde

  Når du er afslappet, løber mælken nemmere til. Derfor har vi skabt vores mest behagelige brystpumpe til dato: Sid behageligt uden behov for at læne dig frem, og lad vores bløde massagepude stimulere mælketilstrømningen blidt. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.799,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Avent Komfortabel og elektrisk dobbeltbrystpumpe

Natural, Indeholder 2x 125 ml flaske SCF334/02 Find lignende produkter

Mere komfort, mere mælk på en naturlig måde

Brystpumpe med massagepude

 • Mere behagelig stilling ved udmalkning på grund af det unikke design

  Mere behagelig stilling ved udmalkning på grund af det unikke design

  Brystpumpen har et unikt design, så mælken løber direkte fra dit bryst ned i flasken, selv når du sidder ret op i stolen. Det betyder, at du kan sidde mere behageligt under udmalkning: Du behøver ikke læne dig forover for at sikre, at al mælken ender i flasken. Når du sidder behageligt og afslappet under udmalkning, løber din mælk helt naturligt nemmere til.

 • Har en blid stimuleringstilstand og 3 pumpeindstillinger

  Har en blid stimuleringstilstand og 3 pumpeindstillinger

  Når den er tændt, starter pumpen automatisk i blid stimuleringstilstand for at få din mælk til at løbe. Vælg derefter mellem 3 pumpeindstillinger for at gøre mælketilstrømningen mest behagelig for dig.

 • Blød massagepude med varm fornemmelse

  Blød massagepude med varm fornemmelse

  Vores massagepude har en ny blød, fløjlsagtig struktur, der føles varm mod huden, og som blidt stimulerer mælketilstrømningen. Under udmalkning efterligner den dit barns sutterytme, så mælken løber naturligt til med klinisk bevist effektivitet. Den bløde massagepude er designet til at passe behageligt til de fleste mødre. Hvis du har brug for det, kan du købe en større pude separat (tilgængeligheden kan variere alt efter land).

 • Intuitiv samling. Nem visuel sammensætning af dele

  Intuitiv samling. Nem visuel sammensætning af dele

  Nem visuel sammensætning af dele for intuitiv samling.

 • Kompakt letvægtsdesign, der indeholder en praktiske rejsetaske

  Kompakt letvægtsdesign, der indeholder en praktiske rejsetaske

  Brystpumpen har et kompakt design, som gør det nemmere at holde og placere den på brystet. Den lille, lette basisenhed kan nemt placeres inden for behagelig rækkevidde og give fuld kontrol under udmalkningen. For at gøre det ekstra praktisk i forbindelse med transport og opbevaring kan røret blot foldes rundt om basisenheden. Brystpumpen fås med en praktisk rejsetaske.

 • Med vores Natural-flaske og -sut, så barnet får naturligt fat

  Med vores Natural-flaske og -sut, så barnet får naturligt fat

  Den brede brystformede sut fremmer et naturligt greb, der minder om grebet om et bryst, så det bliver nemt for dit barn både at blive ammet og få sutteflaske.

 • Nem rengøring takket være det lille antal adskilte dele

  Nem rengøring takket være det lille antal adskilte dele. Din mælk kommer aldrig i kontakt med slangerne og basisenheden. Alle dele tåler maskinopvask, med undtagelse af de elektriske dele.

 • Nem betjening med et tryk på en knap

  Dobbelte elektriske brystpumper er ideelle til mødre, som udmalker regelmæssigt. Spar tid ved at udmalke fra begge bryster på én gang.

 • Tidsbesparende for mødre

  Samtidig udmalkning fra begge bryster har vist sig mere effektivt og kan endda øge din evne til at producere modermælk.*

Se alle specifikationer
 • 0 % BPA iht. EU-forordning 10/2011
 • * Et randomiseret, kontrolleret forsøg til sammenligning af metoder til udmalkning af mælk efter for tidlig fødsel (Jones m. fl. ADC 2001;85:F91).

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i