Avent

  Philips Avent

  Classic+-sutteflaske

  Klinisk påvist, at den reducerer kolik og ubehag*

  Vores pålidelige Classic-serie er blevet forbedret, så du får en endnu mere behagelig oplevelse med madning. Det klinisk dokumenterede anti-koliksystem er nu integreret i sutten, så sutteflasken bliver ekstra nem at rengøre og samle. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Avent Classic+-sutteflaske

1 flaske, 260 ml, Sut med langsom gennemstrømning, 1 m+ SCF573/13 Find lignende produkter

Klinisk påvist, at den reducerer kolik og ubehag*

Nem at rengøre for perfekt hygiejne

 • Dokumentation for, at anti-koliksystemet mindsker kolik*

  Dokumentation for, at anti-koliksystemet mindsker kolik*

  I modsætning til andre sutteflasker er det klinisk dokumenterede anti-koliksystem nu integreret i sutten, så det er nemmere at samle sutteflasken korrekt. Når barnet sutter, åbner den enestående ventil og slipper luften ind i sutteflasken i stedet for ned i barnets mave.

 • Klynken reduceres, især om aftenen

  Klynken reduceres, især om aftenen

  Søvn og næring er altafgørende for dit spædbarns sundhed og velvære. Et vilkårligt klinisk forsøg blev udført for at klarlægge, om udformningen af spædbørns sutteflasker påvirker "børns adfærd". Det blev påvist, at Philips Avent Classic-sutteflasken reducerede klynken betydeligt med ca. 28 minutter pr. dag i forhold til den sutteflaske, der blev sammenlignet med (46 min. vs. 74 min., p=0,05). Dette gjaldt især om natten.*

 • Helt tæt, så du opnår en behagelig spiseoplevelse

  Helt tæt, så du opnår en behagelig spiseoplevelse

  Den nye Classic+-sutteflaske er designet til at undgå lækage under spisningen, så du opnår en virkelig behagelig spiseoplevelse.

 • En bred hals og kun få dele gør den nem at rengøre

  En bred hals og kun få dele gør den nem at rengøre

  Med kun 4 dele, en bred flaskehals og afrundede kanter er vores sutteflaske nem at rengøre hurtigt og grundigt. Hav fuld tillid til, at sutteflasken bliver helt ren på ingen tid.

 • Få dele, der gør den hurtig og enkel at samle

  Få dele, der gør den hurtig og enkel at samle

  Den nye Classic+-sutteflaske har kun 4 dele, så den er hurtig og enkel at samle.

 • Den ergonomiske form gør den nem at holde om

  Den ergonomiske form gør den nem at holde om

  Med sin unikke form er sutteflasken nem at holde og gribe i alle retninger for maksimal komfort, selv for barnets små hænder.

 • Kompatibel med Philips Avent-sortimentet

  Kompatibel med Philips Avent-sortimentet

  Philips Avent Classic+-sutteflasken er kompatibel med det meste af Philips Avent-sortimentet. Vi anbefaler, at du kun bruger Classic+-sutteflasken med Classic+-sutter.

 • Forskellige mælkegennemstrømningsniveauer

  Forskellige mælkegennemstrømningsniveauer

  Philips Avent Classic+-sortimentet har forskellige flow-hastigheder i sutterne for at holde trit med din babys vækst. Husk, at aldersmarkeringer er omtrentlige, eftersom babyer udvikler sig med forskellig hastighed. Alle sutter fås i pakker med to stk.: Nyfødt, langsom, mellemhurtig, hurtig og variabel gennemstrømning.

 • BPA-fri

  Philips Avent Classic+-sutteflasken er i overensstemmelse med EU-direktiv (2011/8/EU) og er fremstillet af BPA-frit materiale (polypropylen).

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • 2 uger gamle spædbørn, der blev madet med en Philips Avent-sutteflaske, havde tendens til mindre kolik sammenlignet med børn, der blev madet med en traditionel sutteflaske. 2 uger gamle spædbørn, der blev madet med en Philips Avent-sutteflaske, klynkede mindre sammenlignet med børn, der blev madet med en flaske fra en anden førende producent.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i