AVENT

  Philips AVENT

  Sut

  God madning, god søvn

  Med Philips AVENT Classic-sutten styrer dit barn mælketilstrømningen, hvilket mindsker risikoen for, at barnet forspiser sig og gylper. Et unikt og fleksibelt skørt lader luft komme ind i flasken og fremmer sund, aktiv madning og reducerer klynken** og kolik.*** Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

God madning, god søvn

Får dit barn til at falde til ro, især om natten**

 • Nem at få fat på takket være det unikke skørt på sutten

  Nem at få fat på takket være det unikke skørt på sutten

  Det unikke skørt på sutten former sig efter babyens sutterytme. Mælken flyder kun i det tempo, som din baby vælger, for at gøre det mere behageligt.

 • Klinisk påvist reduktion af klynken**

  Klinisk påvist reduktion af klynken**

  Søvn og næring er altafgørende for dit spædbarns sundhed og velvære. Et vilkårligt klinisk forsøg blev udført for at klarlægge, om udformningen af spædbørns sutteflasker påvirker deres adfærd. Det blev påvist, at Philips AVENT Classic-sutteflasken reducerede klynken betydeligt med ca. 28 min. pr. dag i forhold til den flaske, der blev sammenlignet med (46 min vs. 74 min, p=0,05). Dette gjaldt især om natten.

 • Unikt to-delt anti-koliksystem

  Unikt to-delt anti-koliksystem

  Det unikke to-delte anti-koliksystem består af Philips AVENT-sutten og en adapterring. Når spædbarnet spiser, formes det unikke skørt på sutten, så luften passerer ind i sutteflasken i stedet for ned i barnets mave.

 • BPA-fri* sut

  BPA-fri* sut

  Denne sut er fremstillet af silikone - et BPA-frit* materiale

 • Sutter med forskellige flow-hastigheder fås

  Sutter med forskellige flow-hastigheder fås

  Philips AVENT Classic sutteflasken giver forskellige flow-hastigheder for at holde trit med din babys vækst. Husk, at aldersmarkeringer er omtrentlige, eftersom babyer udvikler sig med forskellig hastighed. Alle sutter fås i pakker med to stk.

 • Kompatibel med Classic flaske

  Vi anbefaler, at du kun bruger Philips AVENT Classic-sutter med Philips AVENT Classic-flasken.

Se alle specifikationer
 • Ifølge EU-direktiv (2011/8/EU)
 • * En klinisk test viste, at ved to uger klynkede babyerne mindre end babyer, der fik mad med en anden slags flaske (testen blev udført af Institute of Child Health, London, 2008).
 • ** En klinisk test viste, at ved 2 uger klynkede babyer, der fik mad med en AVENT-flaske, mindre end babyer, der fik mad med en flaske fra et andet førende mærke, især om natten.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i