• KA

  4-i-1 babyfoodprocessor til sund mad

  Problemfrie, nærende babymåltider

  Vi forstår, at nærende mad er afgørende for barnets sunde udvikling. Med Philips Avent-maskinen til sund babymad kan du lave lækre hjemmelavede måltider, som er skræddersyede til dit barns behov, på en enkel måde. Se alle fordelene

 • Problemfrie, nærende babymåltider

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Problemfrie, nærende babymåltider

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

4-i-1 babyfoodprocessor til sund mad

Damp, blend, optø og genopvarm, Sund dampning, Damp og blend i samme glas, Råd om fravænning og opskrifter SCF875/02 Find lignende produkter

Problemfrie, nærende babymåltider

 • Unik måde til damptilberedning af sund mad

  Unik måde til damptilberedning af sund mad

  Dampning er en sund måde at lave mad på. Vores unikke teknologi lader dampen cirkulere opad fra bunden, således at alle ingredienserne tilberedes ensartet uden at koge. Alt det gode, teksturen og væsken bevares til blendningen.

 • Fra dampning til blendning – det hele i ét praktisk glas

  Fra dampning til blendning – det hele i ét praktisk glas

  Du finder alt det, du skal bruge for at tilberede sund babymad, i ét enkelt glas. Når ingredienserne er dampet, er alt, du skal gøre, at løfte glasset, vende det, låse det fast – og blende indholdet til den ønskede konsistens.

 • Fra pureret til klumpet – til alle trin på vejen

  Fra pureret til klumpet – til alle trin på vejen

  Fra meget fintblendede frugter og grøntsager til blandinger af ingredienser som kød, fisk og bælgfrugter samt mere klumpede konsistenser: Vores 4-i-1 babyfoodprocessor til sund mad støtter dig hele vejen.

 • Damp, blend, optø og genopvarm din hjemmelavede mad

  Damp, blend, optø og genopvarm din hjemmelavede mad

  4-i-1 babyfoodprocessoren til sund mad lader dig tilberede nærende hjemmelavet mad – i ét og samme glas. Du kan servere maden med det samme eller opbevare den i den medfølgende beholder og genopvarme den senere med de brugervenlige funktioner til genopvarmning eller optøning.

 • Dr. Emma Williams' lækre fravænningsopskrifter

  Dr. Emma Williams' lækre fravænningsopskrifter

  Med hjælp fra børneernæringseksperten Dr. Emma Williams kan vi tilbyde rådgivning om fravænning sammen med velsmagende, frisktilberedte opskrifts- og måtidsidéer, så din baby kan få en sund start på livet og forberede sig på gode, livslange spisevaner.

 • Tilbered op til fire måltider ad gangen med 1.000 ml blenderglas

  Tilbered op til fire måltider ad gangen med 1.000 ml blenderglas

  4-i-1 babyfoodprocessoren til sund mad sparer dig også for kostbar tid og lader dig forudplanlægge. Glasset har et volumen på 1.000 ml, således at du kan tilberede op til fire måltider på én gang. Server ét måltid, og opbevar de øvrige tre i køleskabet eller fryseren til senere brug.

 • Glas og blenderkniv tåler maskinopvask, og vandtanken er lettilgængelig

  Glas og blenderkniv tåler maskinopvask, og vandtanken er lettilgængelig

  Selv når du er færdig med at tilberede måltiderne, fortsætter 4-i-1 babyfoodprocessoren til sund mad med at være yderst praktisk. Både glasset og blenderkniven kan maskinopvaskes, og takket være det åbne design er vandtanken nem at rengøre og påfylde, hvilket giver dig mulighed for at lave mad med ren damp – hver gang.

 • Udforsk spændende opskrifter, sjove videoer samt tips og tricks

  Udforsk spændende opskrifter, sjove videoer samt tips og tricks

  Download app'en med råd til, hvordan du fravænner dit barn. Find nærende og lettilberedte opskrifter, der holder trit med dit barn, i takt med at det vokser. Læs trinvise madlavningsvejledninger, se sjove og informative videoer, og find mange nyttige tips og tricks til at gøre fravænningen så problemfri som muligt.

 • Bipadvarsel

  Ingen grund til at vente eller holde øje. Et særligt bip fortæller dig, når maden er kogt til perfektion. Alt, du skal gøre, er at vende glasset, blende og servere eller opbevare til senere brug.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i