Shaver series 3000

  Skær

  Gør din shaver som ny igen

  I løbet af to år barberer skærene 9 millioner skægstubbe væk fra dit ansigt. Udskift skærene, og vend tilbage til 100 % ydeevne. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 349,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Kompatible produkter

Gør din shaver som ny igen

Skift skær hvert andet år for at opnå de bedste resultater

 • De afrundede kanter glider jævnt hen over huden og giver en sikker barbering

  De afrundede kanter glider jævnt hen over huden og giver en sikker barbering

  Få en behagelig tør barbering. Vores ComfortCut-knivsystem med afrundede profilhoveder glider jævnt hen over din hud og beskytter den samtidig mod rifter og snitsår.

 • Udskiftningspåmindelse

  Udskiftningspåmindelse

  De nyeste Philips-shavere har en indbygget udskiftningspåmindelse i form af et skærenhedssymbol. Symbolet lyser og viser, hvornår skærhovederne skal udskiftes.

 • Nemt at udskifte skærhoveder

  Nemt at udskifte skærhoveder

  1. Åbn shaveren ved at trykke på "slip"-knappen. 2. Fjern holderen ved at dreje låsen mod uret. 3. Tag de gamle skær ud, og sæt forsigtigt de nye i. Kontroller, at skærene sidder præcist i den korrekte position. 4. Udskift holderen, og fastgør den ved at dreje låsen med uret. 5. Når skærehovedet lukkes korrekt, vil du høre, at det klikker på plads.

 • Nulstil shaveren, når skærhovederne er blevet udskiftet

  Nulstil shaveren, når skærhovederne er blevet udskiftet

  De nyeste Philips-shavere har en indbygget udskiftningspåmindelse, som angiver, når det er tid til at udskifte skærene. Efter udskiftning af skær kan du nulstille udskiftningsudløser ved at trykke på on/off-knappen i mere end 7 sekunder. I modsat fald slukker udskiftningsudløseren automatisk efter 9 barberinger i træk.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i